![]() |
Kuran'da Sevgi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran'da SevgiALLAH SEVGİSİ 2/165: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5/54: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 59/10: ![]() ![]() ![]() 5/55: Sizin gönül dostunuz Allah'tır ![]() ![]() ![]() Allahü Teâlâ "Ben gizli bir hazine idim, bilinmek istedim de Beni bilsinler diye varlıkları yarattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlık devresi sevgileriyle olgunlaşan kul, ayrıldığı bütününe karşı sonsuz hasret ve özleyiş içine girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuran'da Sevgi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran'da Sevgiİnsanlar ve yaratılanlar sevilmeden Allah sevgisine erişilemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi, yalnız insanlara değil, Cenâbı Allah'ın görüntüleri olan bütün yaratılmışlara da gösterilmelidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuran'da Sevgi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran'da Sevgiİman sevilmeden Allah sevgisine ulaşılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahü Teâlâ'ya giden yol, iman sevgisinden geçmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuran'da Sevgi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran'da SevgiPeygamber sevilmeden Allah sevgisine ulaşılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuran'da Sevgi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran'da Sevgiİmanda kemale erişmeden Allah sevgisine ulaşılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizleri annebaba, eş ve evlattan da daha çok düşünen, koruyan, seven bir KUDRET (Allah'ın ezeli gücü) vardır: YÜCE ALLAH ![]() ![]() ![]() Yüce Rabbim! İznin ve lütfunla bizlere de bu makamı nasip et ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|