![]() |
Ördeklere Dikkat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ördeklere DikkatÖrdeklere Dikkat Üç kadın arkadaş bir kaza sonucu aynı anda hayatlarını kaybedip cennete giderler ![]() onları karşılayan melek: "Sizin burada uymanız gereken tek bir kural var: ördeklere dikkat edin sakın üstlerine basmayın" der ![]() Sonra kapı açılır üç kadın cennete girerler ![]() ![]() adeta imkansızdır ![]() ![]() bir melek belirir ![]() ![]() "Ördeğin üstüne basmanın cezası olarak sonsuza kadar bu çirkin adama kelepçeli olarak yaşayacaksın" der ![]() İkinci gün kadınlardan biri yine kazayla bir ördeğin üstüne basar ve melek anında yanında çok çirkin bir adamla gelip onları kadına ceza olarak birbirlerine kelepçeler ![]() Üçüncü kadının gözü bu olaylardan çok korkar ![]() çirkin bir adama kelepçelenip yaşamamak için her attığı adıma çok dikkat etmeye başlar ![]() geçer ve hiçbir ördeğin üstüne basmaz ![]() ![]() inanılmaz derecede yakışıklı bir adam vardır ![]() kelepçeler ve yine birşey söylemeden çeker gider ![]() Kadın mutluluktan uçmaktadır ![]() ![]() ve: "Ben acaba ne yaptım da sonsuza kadar senin gibi yakışıklı bir adamla birlikte olmayı hak ettim?" diye sorar ![]() Adam suratı asık bir şekilde cevap verir: "Vallahi seni bilmem ama ben az önce bir ördeğin üstüne bastım |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|