![]() |
Senden Elektirik Alamiyorum:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Elektirik Alamiyorum:)senden elektrik alamiyorum -ben pil degilim! -senden elektrik alamiyorum kamil -yok oyle bele$e! -senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birsey vereyim? -senden elektrik alamiyorum -kac gundur ugrasiyoruz burda, fisi prize bi taktirmadinki yavrum - senden elektrik alamıyorum ![]() ![]() ![]() - çok zorlama, carpılacaksın ![]() ![]() ![]() -senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin ![]() -senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin? - senden elektrik alamiyorum - bir de surtunmeyi denesen? statik ![]() ![]() -senden elektrik alamiyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan ![]() ![]() ![]() -ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan ![]() -yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee ![]() ![]() -carparım -senden elektrik alamiyorum ![]() -kontrol kalemi soktun mu? -senden elektrik alamıyorum tamer ![]() -önemli olan voltaj degil akımdır ![]() ![]() ![]() - senden elektrik alamiyorum kaan ![]() - kimden alabildin ki ?! -senden elektrik alamıyorum ![]() ![]() ![]() -fisi takmamısımdır o zaman ![]() ![]() ![]() - senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce salteri kaldırman lazım -senden elektrik alamıyorum erkan? -motor musun? - senden elektrik alamiyorum ![]() - alamazsin tabi cunku sendeki tesisat bendeki elektirigi almaya yeterli degil ![]() ![]() ![]() - nasil yani? - fisinin boyu cok kisa, yetismiyor prize!!! - (aglamakli bir sesle) hani boyu degil islevi onemliydi? -aglama sus! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayir sonunda prize uzatma kablosu cekecegim o olacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|