Migde Bulandirici..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Migde Bulandirici..

bunu bana ananem anlattıBirgece anneanem yatarken birden ananemi kaldırmışlarBir yere götürmüşlerOrda koskocaman bir masa ve üstü yemeklerle doluneyse ananem yiyebildiği kadar yemişve yatağına yatmaya gitmişSabah uyanmış iş yaparken birden karnına bir sanc vurmuş hastaneye götürmüşler midesini yıkamışlar sonra eve gittiklerinde annesi sormuş sen dün ne yedin diyeanneannemde dün beni gece uyandırdılar bir yere götürdüler orda kocaman bir masa olduğunu ve üstü yemeklerle dolu olduğunu söylemiş sonra annesi anneannemi hocaya götürmüş hocada şunları sormuş dün nereye gittin demiş çok güzel bir yere gittim yemekler vardı demiş sonrada hoca şunu sormuş kaç kişi vardı demiş 4 kişilermiş değişik bir şeyler varmıydı demiş oda adamların eli biraz büyüktü demiş hocada şunları söylemiş

senin dün gece yediğin yemekleri cinler yedirmiş bu yemeklerde boklar diyerek anne annemi çok korkutmuş sonra bir defa daha gelmişler bu sefer önüne ensevmediği yemekleri koymuşlar anne annem yememiş başlamış dua okumaya sonragözlerini kapayıp açtığı zaman kendini tuvalette bulmuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com