![]() |
Ağıt... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağıt...AĞIT En sevdiğin elbisemi giydim bu gece Kokunu sürdüm, solgun yüzünü okşadım Sessizce saçlarından öptüm ![]() Yazdığın mektupları okudum, kana kana su içer gibi Plâklarını çaldım ![]() Ah! En çok o şarkıda özledim seni ![]() ![]() ![]() Issızlık kapıyı çaldı, Açmaya korktum gece yarısı ![]() Şehir uykuya daldı, Baktım dışarıya; katran karası ![]() Rüzgâr telaşla kokunu getirdi bana Aldım koynuma ![]() Buseni hafızamdan koparıp iliştirdim dudaklarıma Üşüdüm karanlıkta ![]() Tenine dokundum beni hissetsin diye Ellerimi tut, ısıt diye ![]() Aç gözlerini ![]() ![]() ![]() Erguvanlarına su verdim İçerken benimle konuştular Yastığını okşadım, kokladım Anılar uçuştular ![]() Soluğun saçlarımı yaladı, sanki bir meltem gibi Teninin kokusu karıştı kokuma ![]() Yakıştılar ![]() ![]() ![]() Boğuldum karanlıkta ![]() Yanı başımdasın benden çok uzaklarda Ellerimi tut, dokun bana Aç gözlerini ![]() ![]() ![]() Attım kendimi caddelere, yeşil ceketin sardı beni ![]() Yürüdüm üstüne karanlığın, korkusuz ![]() Tuttum elini ![]() ![]() ![]() Can DÜNDAR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|