Naturel 2008 Festivali'nde Hipnoz |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Naturel 2008 Festivali'nde HipnozYayınevi'nin üç ayrı yazarı üç yarı konuda festival ziyaretçilerine seminer verecek Zeynep Müge Kasaroğlu, ziyaretçilerin hafızasını test ederken, Bülent Şenyürek, Hipnoz'u anlatacak ve uygulamalı olarak gösterecek Dr Yavuz Furuncuoğlu ise tüm zamanların en popüler konusu olan bilinçli zayıflama konusunda ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı hedefliyor Eğitim Başlığı: "Bilinçaltıyla öğrenme - Güçlü ******** Eğitimi veren: Zeynep Müge Kasaroğlu Tarih: 29 Kasım 2008 Cumartesi Saat: 1515 - 1615 Eğitim Açıklaması: Beyniniz ne kadar güçlü? Neleri yapabilir ve başarabilirsiniz? Hafıza teknikleri size bu konuda ışık tutacak ve bilgileri çok daha kısa surede nasıl aklınızda tutabileceğinizi örnek teknikleri ile deneyimlemenizi sağlayacak… Eğitim Başlığı: "Obeziteden Diyete Bilimsel Zayıflama" Eğitimi veren: Dr Yavuz Furuncuoğlu Tarih: 30 Kasım 2008 Pazar Saat: 1400 – 1500 Eğitim Açıklaması: Obezite bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de çığ gibi artmaktadır Obezite kendi başına bir hastalık olduğundan artık kimse şüphe etmemektedir Bunun yanında başka hastalıklara da zemin hazırlamaktadır Ülkelerin sağlık bütçeleri bunları kaldırmakta zorlanmaktadır Bu nedenle çoğu ülkelerde kampanyalar düzenlenerek obezite önlenmeye çalışılmaktadır Ülkemizde obezite denilince aşırı kilolu insanlar anlaşılmaktadır halbuki normal görünümlü veya hafif kilolu insanlarda obez olabilir Bunu ancak vücut yağ ölçümü yaparak anlayabiliriz Normal kilolu olduğu halde yağ ölçümleri yüksek çıkanlara “metabolik obez” denir ve bunlarda diğer obezler gibi hastalıklara yatkındırlar Obeziteye neden olan durumlar, obeziteden kaynaklanan hastalıklar, obeziteden korunma yöntemleri, diyet ve ilaçla tedavi, ilaç seçim özellikleri, kimlere medikal tedavi yapılmalı?, kimlere cerrahi tedavi yapılmalı?, mide balonuyla tedavi nedir? kelepçe nedir? kimlere uygulanır? faydaları ve zararları nelerdir? Soruların cevabı eğitimde… Eğitim Başlığı: "Hipnozla Yaşamınızı Değiştirin" Eğitimi veren: Bülent Şenyürek Tarih: 30 Kasım 2008 Pazar Saat: 1630 – 1730 Eğitim Açıklaması: Bilinçaltınız ile tanışarak onu yönlendirmenizde size avantaj sağlayacak bu eğitim seminerinde; hipnoz ile tanışacak, hipnozun ne olup, ne olmadığını yasayacak ve ilginç uygulamalara şahit olacaksınız… |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|