Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mantıkl, yasal

Ne Mantıkl Ne Yasal

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Mantıkl Ne Yasal

Üniversite son sınıf öğrencisi yazılı sınavından kalınca doğru hocasına gider
-Siz beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve
cezalandırıyorsunuz işin bu yanını hiç düşündünüz mü?
-Tabii düşündümHocanın görevi bilgiyi ölçmek,yeterli olmayanı sınıfta bırakmak değil mi?
-iyi O zaman size bir teklifim var Bir soruda ben size soracagimDogru cevabi verirseniz, ben kötü notumu kabul edip sinifta kalacagim Bilemezseniz,notumu düzeltecek ve sinifi geçirteceksiniz Hocanin keyfi yerindeTeklifi kabul eder ve ögrenci sorar
-Yasal olup, mantikli olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de ne mantikli ne de yasal olmayan nedir?
Hoca uzun uzun düsünür ama cevabi bulamaz Iddia geregi ögrencisine iyi not vererek sinifi geçirir Ama akli da soruda
kalir Sonunda sinifin en iyi ögrencisini çagirir, olayi anlatir ve sorunun yanitini bilip bilmedigini sorar Ögrenci hemen cevap verir
-Siz 65 yasindasiniz ve 23 yasinda bir kadinla evlisinizBu yasal ama mantikli degil Karinizin 25 yasinda bir sevgilisi var Bu mantikli ama yasal degil Siz karinizin sevgilisini, zayif alip sinifta kalmasi gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuzBu ise ne mantikli,ne de yasal

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com