![]() |
Küçük Çocuğun İntikamı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Çocuğun İntikamıMinik yaramaz, boynuna bi ip gecirdigi ölü kurbagayi cekistire çekistire yolda gidiyormus ![]() ![]() randevuevinin kapisina gelmis, tak tak kapiyi vurmus, kapiyi sisko çirkin bi kadin acmis ![]() ![]() ![]() Çocuk avazi ciktigi kadar bagirmis: BURDAKI KIZLARDAN BIRINI ISTIYORUM ![]() ![]() ![]() YAPANA KADAR BURDAN GITMIYCEM ![]() ![]() Kadin sasirmis ama para paradir demis, minik yaramazi iceri almis ![]() ![]() ![]() Cocuk ordaki fistiklara bakmis, sonra kadina sormus: "Burada bir Amber varmis, ONU ISTIYORUM ![]() ![]() ![]() uzerine "ama olmaz ki ![]() ![]() ![]() demis, "bak cocuk, bence sen ![]() ![]() ![]() Cocuk onu dinlemeden avaz avaz bagirmaya baslamis; AMBER'I ISTIYORUM AMBERİ ISTIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadin hala saskin halde, "Iyi tamam yukari cik sagdaki ilk odaya git,bekle ![]() ![]() demis ![]() ![]() ![]() sonra kadın Amber'i odaya gonde rmis ![]() ![]() ![]() sonra cocuk merdivenlerden yine kurbagasini surukleye sürükleye inmis ![]() ![]() ![]() vermis, tam çikicakken kadin en sonunda dayanamamis seslenmis: "Lafimi dinlemedin cocuk, niye ille de onu istedin ki? O kizda hastalik vardi ![]() ![]() ![]() Cocuk cevap vermis: "Onda hastalik oldugunu biliyorum, o yuzden onu istedim ![]() ![]() ![]() yemege gidicekler, ben de evde dadimla oturucam ![]() ![]() ![]() dadim benle seks yapmak istiycek çünkü küçük cocuklardan hoslaniyo ![]() ![]() ![]() Boylece burda kaptigim hastaligi ona gecirmis olucam ![]() ![]() ![]() Annemle babam eve döndükleri zaman, babam dadimi evine goturucek ![]() ![]() ![]() tabi ki her gece yaptigi gibi onunla sevisecek, hastalik ona da gecicek ![]() ![]() ![]() Eeve dondugu zaman annemle sevisicek, böylece o anneme hastaligi geciricek ![]() ![]() ![]() gidecek, sütçü süt birakmaya gelicek, annem de onu eve alicak ve onunla sevisicek, hastalik ona da gecicek ve çok da iyi olu cak ![]() ![]() ![]() ÇUNKU O HERIF BENIM KURBAGAMIN USTUNE BASTI ÖLDÜRDÜ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|