![]() |
Hem Ucuz Hem Pratik Sonu Muhteşem Bir Cilt =) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hem Ucuz Hem Pratik Sonu Muhteşem Bir Cilt =)Cilt kusurlarımız için bu pratik ve kolay bilgilerle artık muhteşem bi cilde kavuşmak hayal değil ![]() ![]() ![]() 1-)Biraz pamuğa bir kaç damla limon damlatarak yüzünüze uygulayın ![]() ![]() ![]() ![]() 2-)Bir kase yoğurt a bir kaç damla limon damlatıyoruz ve iyicene karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-)Bildiğimiz kuru softa tuzu ile yüzümüzü güzelce ovarsak, peeling yapmış oluyoruz ![]() ![]() 4-) Papatya sayesinde siyah noktalara savaş açalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-)Yemeklerde kullandığımız ayçiçek yağı bize yardımcı olucak ![]() ![]() ![]() 6-)Üç günde bir eriyinceye kadar buz kalıbını yüzünüzde gezdirdiğimiz zaman hem yüzünüzün canladığını hemde dolaşımınızı hızlandırabilirsiniz ![]() 7-)Yumurta akını iyice çırptıktan sonra içine bir çay kaşığı limon katın ve bekletmeden yüzünüze ve boynunuza sürün ![]() ![]() 8-)Salatalıklar bir mucize diyebilirim ![]() - Salatalıkları dilimleyerek cildinize koyarsanız cildinizi hem yumuşatıyor hemde nemlendiriyor ![]() ![]() 9-)Günde en az 2 litre su için ![]() ![]() ![]() ![]() 10-)Bol bol meyve yiyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar benim sizlere tavsiyelerim ![]() Çoğunu uyguladım ve güzel sonuçlar aldım ![]() Umarım bu bilgilerle istediğiniz cilde sahip olursunuz ![]() NoT: Bu 10 madde sizin cildinize çok faydası olacaktır ![]() ![]() CİLDİNİZE İYİ BAKIN |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|