2009 Yili Hasta Haklari EÐİtim Plani

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2009 Yili Hasta Haklari EÐİtim Plani

*

2009 YILI HASTA HAKLARI EÐİTİM PLANI

*

*

A-EÐİTİM KONULARI

*

Hasta Hakları Nedir? Tarihi Gelişimi

Hasta ve Sağlık Çalışanı İlişkileri, İletişim

Empati ve Etkili Dinleme

Sağlık Bakanlığı Hasta Hakları Uygulamaları

Hasta Haklarının Hukuki Boyutu

Hasta Hakları ve Sorumlulukları

Hasta Güvenliği

Aydınlatılmış Rıza

Mahremiyet

*

Konularında eğitimler yapılacaktır Eğitimlerin ihtiyaca ve güncel sorunlara yönelik olmasına dikkat edilerek yukarıdaki eğitim konuları yanında bağlantılı ve ilgili konularda da eğitim faaliyetleri yapılabilecektir

*

*

B-EÐİTİM PROJE BAŞLIKLARI

*

Yatan Hasta Bilgilendirme Projesi:

Çalışanlara Yönelik Hasta Hakları Hizmet içi Eğitimi Projesi

Hasta Hakları ve Uygulamaları Konusunda Toplumu Bilinçlendirme Eğitimi Projesi

*

*

C-İSTATİSTİK

*

2009 YILI İLİ HASTA HAKLARI EÐİTİMLERİ İSTATİSTİK FORMU Hastane Adı

Yatan Hasta Bilgilendirme Projesi

*

Bilgilendirilen Hasta Sayısı

Çalışanlara Yönelik Hasta Hakları Hizmet içi Eğitimi Projesi

*

Eğitim Alan Personel Sayısı

Hasta Hakları ve Uygulamaları Konusunda Toplumu Bilinçlendirme Eğitimi Projesi

Eğitim Alan Kişi Sayısı

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

İL GENELİ SONUÇLARI TOPLAM

TOPLAM SAYI

TOPLAM SAYI

TOPLAM SAYI

Yapılan eğitimlerin ülke genelinde istatistikî verilerinin hazırlanması için yukarıdaki tabloya 2009 yılında yapılan eğitimlere ilişkin veriler hastane bazında ve toplam sayı olarak girilecektir Eğitimlere ilişkin anket ve benzeri başkaca bir bilgi gönderilmesine gerek bulunmamaktadırD-UYGULAYICILAR:

*

*

1***** Eğitimlerin planlanması, koordinasyonu ve denetiminden hasta hakları koordinatörü sorumlu olup, Müdürlüklerin eğitim şubeleri ile işbirliği sağlanacaktır

Hasta hakları görevlileri eğitimlerde koordinatörle birlikte sorumludurlar

Eğitim başlıklarında kurum dışından eğiticilerden faydalanılabilinir

Yatan hasta bilgilendirme servislerde hasta başında yapılacaktır *

*

*

Müdürlüğümüzde BayramlaşmaSağlık Müdürlüğünde ramazan ayı bayramlaşması gerçekleştiMüdürlük makamınd

Bayramda Tatlıya Dikkat!Sağlık Müdürü UzDrHüseyin FİDAN,Bünyenin Ramazan Ayı süresince oruca alı

Sağlık Personeline İftar YemeğiSağlık Müdürlüğü sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdiMüdürlük bahçesind

Boşalan Aile Hekimliği Birimlerine 21 Eylül 2010 Salı günü yerleştirme işlemi yapılacaktır*İlimizde boşalan Aile Hekimliği Birimlerine 21 Eylül 2010 Salı günü yerleş

Sağlık Müdürlüğünden Velilere Ve Gençlere Müjde! Gençlik Danışmanlık Ve Sağlık Hizmet Merkezi açıldıİl Sağlık Müdürü UzDr

Aile Hekimleri için Gelir Vergisi Genel TebliğiAile hekimlerinin temizlik, sekreterlik, şoförlük gibi hizmetler için yanla

Yunus Emre Devlet Hastanesinde Yine Bir İlkOmuz Ve Ayak Bileğine Protez TakıldıOmuz ve ayak bileğindeki kireçlemeden

Doğumevi Hastanesi nden Hizmet Yeri DeğişikliğiEskişehir Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi UzDrBurak

Hava sıcaklıklarının artmasına DİKKATİçinde bulunduğumuz yaz mevsimi ve hava sıcaklıklarının artması üzerine vat

İlimizde Dumansız Hava Sahası Koruma Altındaİl Sağlık Müdürü Uz Dr Hüseyin S FİDAN yaptığı bir açıklama ile tütün ür

ADSM Basın Bülteni2005 yılı Şubat ayından buyana Sosyal Güvenlik Kurumuna ait hizmet binasınd

Sıcaklara Dikkat!İçinde bulunduğumuz yaz mevsimi ve hava sıcaklıklarının artması üzerine vat

İlk 6 Ay Sadece Anne SütüSağlık Müdür Yardımcısı DrOrhan Koray ARBERK, Tamamlayıcı Beslenme&

Merkezi Hastane Randevu Sistemi devreye girmiştirMerkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Bilindiği üzere, Sağlık Bakanlığı Tü

Basın BildirisiUlusal ve yerel basında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Park ta yapıla

Laboratuvar ProgramıAile hekimlerinde yaşanan sıkıntının giderilebilmesi için, aile hekimleri a

Müdürlüğümüz

KuruluşumuzYönetimKalite ÇalışmalarıKurum İçi Rehber

Eskişehir ve Sağlık

Aile Hekimi SorgulamaNöbetci EczanelerAşı Takvimiİçme Suyu Analiz SonuçlarıKamu Hizmet EnvanteriKamu Hizmet StandartlarıSağlık Grup Başkanlıkları Kamu Hizmet EnvanteriSağlık Grup Başkanlıkları Kamu Hizmet Standartları

Web Uygulamalarımız

Ketem RandevuAH Veri Toplama SistemiGebelik BildirimiForm 18c BildirimiEsm Hastane Randevu

Sb Web Uygulamaları

TSİMÇKYSSağlık NETE-sağlık ÇalışmalarıAHBS Yönetim WebPersonel Bilgi SistemiSağlık Bilgi Erişim Merkezi

Kaynak: Eskişehir Sağlık Mudurlugu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com