|
|
Konu Araçları |
bilgileri, büyükçekmece, esenyurt, ilköğretim, istanbul, okulu, yıl |
Esenyurt 80. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbul |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Esenyurt 80. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbulEsenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu İletişim Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Esenyurt 80 Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: ESENYURT 80 YIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Namik Kemak Mahallesi 115Sokak No:1 Esenyurt Telefon Numarası: 2124234671 Faks Numarası: 2124238744 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|