|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, eyüp, havran, ilköğretim, karataş, okulu, şehit |
Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİ Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu 2006 yılında eğitim ve öğretim hizmetine başlamıştır Okulun adı; Güneydoğuda askerliğini yaparken şehit olan Eyüp Karataş ’a atfen valilik makamının 05/EYLÜL/2006 Tarihli olurlarıyla “Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu” olarak adlandırılmıştır Okulumuzun arsası toplam 3759 metrekare’dir Okulun bina alanı 659 metrekare, bahçe alanı 3100 metrekare’dir Bina 4 kat olup içerisinde 18 derslik, kalorifer kazanı dairesi, öğretmenler, müdür, müdür yardımcısı, hizmetli odası, çok amaçlı salon ve yemekhaneden ibarettir OKULUN AMAÇLARI Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin hedef, kuralları doğrultusunda; dürüst, saygılı, çalışkan, çevresine duyarlı, milletini seven, tarihiyle barışık, bulunduğu çağın gerisinde kalmayan, manevi değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmektir Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: ŞEHİT EYÜP KARATAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hamabaşı MahallesiTemaşalık Caddesi No:100 Telefon Numarası: 2664325037 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|