![]() |
Otospot |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otospotolay tam komedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birgün 3 kafadar yzılı saati okuldan kaçtık nyse yazılıya sora girmek için rapor almaya gidiyorz ![]() ![]() benim kuzenim doktor ![]() ![]() ![]() ![]() neyse gittik adam o gün izinliymiş :d şans a bak neyse karara aldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pazara gdiyoruz onların sağlık karnesi yanında benimki yok ![]() ![]() gitttik gittik ekonomik olsun die belediyeye bindik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cepte kuruş yok ![]() ![]() başladık otospot çekmeye ![]() ![]() ilk zmanlar acemiceydik ama sora açıldık tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse bi araba geldi bizi yerde görünce sandı bayılldı birisi ![]() dordu aldı arabaya başladık adamla koyu sohbete ![]() ![]() neyse indik bi yerde 3 km lik köye çıkıoz hep dik yollar ![]() ![]() bbir saate çıktık ![]() ![]() ![]() ![]() indik taa köyden yine otospot çekiyorz ![]() ![]() gittik gitceğimiz yere ![]() ![]() hastaneden giriş aldı ark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gittim doktora bi acıklı konuştum hemen verid ama bana vermedi giriş yokmuş ![]() ![]() gittim akrabama aldım 20 ytl ![]() ![]() ![]() ![]() bende aldım ![]() ![]() gdiyz okula ![]() ![]() ![]() gittik okula biz inmeden 3 m ilerde biri indi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sora da sınavdan kaldık ![]() burda bana en komik gelen otospot çekmek ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|