Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
armut, dondurmalı, tarifi, tatlısı, yapılışı

Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir



Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir

Malzemeler:

4adet olgun armut,
½ kg kaymaklı dondurma,
3kaşık şeker,
3kaşık bal,
50gr tereyağı,
1kaşık zencefil
Hazırlanışı:
Armutların kabuklarını soyun, boylamasına 2’ye bölün ve çekirdeklerini çıkarın Bunları fırın kabına dizin, üzerlerine şeker ve zencefil serpin Tereyağından minik parçalar koyup balı paylaştırın 160derecede 15dk pişirin ve yanında dondurma ile bekletmeden servis edin

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.