Uzaklardan Birkaç Cümle... |
03-01-2007 | #1 |
ErGENEKON_GS_48
|
Uzaklardan Birkaç Cümle...bilirim buzdağıdır özlem,eflatun sokaklarda,Bilirim kulaklarım cınladığında özleyenim vardir uzaklarda, ve yine biliyorumki özleyenim özledigimdir aslında Hayata Değer Bir Yaşam,Sevmeye Değer Bir Aşk,Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçme,Ne Eksik Ne Fazlasını Ara vE Seni Üzenlede ASLA UĞRAŞMA Ruhumu yere serip Hasret Çeker olsamda Ne aşkına Kinim var ne de sana Deryaya Dalar gibi binbir derde dalsamda SEni Mahşere Kadar sewmeye YEMİNİM VAR!!! kurşun yarası gibi hızlı yaşamak ama zordur kurşunu havada sevdayı yürekte tutmak alışkın olsada yürek ayrılıklara yoktur kitabımızda bekleyeni unutmak!!!!!!!!! Seni Unutmayı Düşündüm Bu Gece Bir Sigaranın Üzerine Adını Yazdım Sigara Bittiğinde Unutacaktım Nefes Nefes Atacaktım İçimden Seni Ama Nerden Bilebilirdim Ki Seni Unutmayı Düşünürken Nefes Nefes İçime Çektiğimi Her Zaman Gul,Hayata Gulucuk Saç,Gülmeyi Benimse,Çünkü Senin Bir Gülüşün İçin,Koca Dünyada Yaşayan Biri Mutlaka Biri VARDIR acıların umutlara engelse yüreğin seni ucurumun kenarına götürdüyse bekle dostum dostun olmadan nereyeher insan acı ceker derdi olmayan hayat yaşar ayrılık ölüm der dururdum ama ayrılıklar ölüm değilmiş seni görüpte senle konuşamamak esas ölümmüş seni düşündüğüm her dakka aklımda bir gelinlik birde damatlık var ama toprağı düşündüğüm zaman bir sen birde ben varım Dertlidir Şarkılar Dilimizdeki Bir Ömür Çizgisi Yüzümüzdeki Yağmur Değil Yaştır Gözümüzdeki Adımız Serseri KALBİMİZ DEĞİL yorgunum:çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı varyinede yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına SEVMEYENLER ULAŞAMAZLAR gencligi gönlümde bitmez sanırdım hayat ben hep seni böyle tanırdım caresi olsaydı ömür alırdım hayat sen ne cabuk HARCADIN BENİ benden sana söylemesi zoor yazması kolay bir kelime HOŞÇAKAL Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek gözler vardır sözler anlatır sözler vardır gözler ağlatır Gençliğine güvenip erken derken ELVEDA bile diyemezsin çekip giderken!! Sevmek gözyasi degildir akip gitmez Sevmek bir mevsim degildir gelip gecmez Sevmek bir ömür degildir,ölünce bile bitmez |
03-11-2007 | #3 |
Gözyaşı
|
yağmur değil yaştır gözümüzdeki gençliğine güvenme elveda bile diyemezsin giderken teşekkürler kardeşim
|