Yok Böyle Bir Şey:) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)BANYO ZEMİNİNE RESİM YAPILMIŞ!!! DÜŞÜNÜN Kİ BİR PARTİYE DAVETLİSİNİZ KAFA DA HAFİF ÇAKIRKEYİF Yüksek bir bina onuncu kattasınız VE TUVALETE GİTMENİZ GEREKİYOR Kapıyı açıyorsunuz (YANLIZ, HATIRLAYALIM ZEMİN SADECE ÜZERİNE RESİM YAPILMIŞ BİR ZEMİN ! ADAMIN NEFESİNİ KESİYOR DEĞİL Mİ? Aşağıdaki resmi yavaşça yukarı kaydırarak bakın Bu görüntü kafanızı karıştırır mıydı??? Bu banyoya girmeye cesaret edebilir miydiniz??? Muhteşem Tuvalet HANIMEFENDİ TUVALETE GİRMEYE HAZIRLANIYOR!!!! Burası Houston (ABD) deki bir umumi tuvalet Tuvaletin dış görünüşünü gördünüz, şimdi bir de içine bakalım Duvarlar tamamen tek yönlü camdan yapılmış! Dışardan bakan kimse sizi göremiyor, ama siz içerideyken sanki her tarafı normal camdan yapılmış bir kutuda oturuyormuş gibi hissediyorsunuz! Şimdi siz BURADA? |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Sapıtmış bunlar ya Ama ilki güzelmiş Manzara filan |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)O kadar ustunde dusunulup cok guzel birsey tasarlanmis ve yapilmis cok da hos olmus amma velakin bunun icin daha SIK bir banyo kullanilabilirdiEski banyoda fazla guzel durmadiAyrica oraya girenler tuvaleti kullanmaz asagilara koyverir gibime geliyor |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Hiç bir türlü bunların ikisine girmem |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Aslinda dusununce ilki bayagi bayagi bi guzel geldi banaTuvaleti kullanirken gozler asagidaki manzarada olup, ben boyle bir dunyanin taaaaBu fikirle yola cikilmis olsa gerek |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Ya adam eğer çakırkeyifse ve sıkışmışsa klozete kadar gidene kadar direkt tuvaletin ortasına ??? |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Papazulya Aslinda dusununce ilki bayagi bayagi bi guzel geldi banaTuvaleti kullanirken gozler asagidaki manzarada olup, ben boyle bir dunyanin taaaaBu fikirle yola cikilmis olsa gerek O zaman tuvaleti kullanmamak lazım Aşağıya doğru, derdi kederi salıvermek lazım *** Arkadaşlar aynı evde kalırken sinir olduğum oda arkadaşım vardı Bilseydim böyle bişi olduğunu, tuvalete bu zeminden yaptırırdım Bide kamera koyardım tuvaleteSonra kop kop |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi O zaman tuvaleti kullanmamak lazım Aşağıya doğru, derdi kederi salıvermek lazım *** Arkadaşlar aynı evde kalırken sinir olduğum oda arkadaşım vardı Bilseydim böyle bişi olduğunu, tuvalete bu zeminden yaptırırdım Bide kamera koyardım tuvaleteSonra kop kop Aaaa tuvalete gizli kamera koymak mı, Okicim çok ayıp, (Tamam zeminine bir şey demiyom da)allah düşmanıma vermesin valla |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Böyle Bir Şey:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Aaaa tuvalete gizli kamera koymak mı, Okicim çok ayıp, (Tamam zeminine bir şey demiyom da)allah düşmanıma vermesin valla Sadece biz izleyecemiz için sorun yok |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|