Pesimist |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pesimist-"Yüzünün yarısını bana vereceksin!" Yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti Öte yarısı film artisti olmak için evden kaçtı -"Ellerinden biri benim olsun!" Ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu Ötekisi hapse girdi -"Çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!" Çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi Geri kalan kısmını ise çocuk esirgeme kurumuna bağışladım -"Umutlarının aynısından bana da ısmarla!" Umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım Arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim -"Hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!" Hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı Diğer bölümlerin inşası sürmekte -"Herşeyini bana anlat!" Herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler Boşta kalanlarını da sucuk yaptılar -"Kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!" Kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor Öte katlarında zaten belalı yalnızlıklar yaşamakta -"Hiç ayrılmayalım!" Ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: Sen karasalsın, ben ılıman Ayrılıkların azınlığı bitki örtüsünden: Sende kaktüsler var, bende plastik vazo çiçekleri -"Saçmalıyorsun artık!" Saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım Kimisini alkol sanıp içtim Sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut! Kiskender |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|