Pesimist

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pesimist

-"Yüzünün yarısını bana vereceksin!"
Yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti Öte yarısı film artisti olmak için evden kaçtı

-"Ellerinden biri benim olsun!"
Ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu Ötekisi hapse girdi

-"Çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!"
Çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi Geri kalan kısmını ise çocuk esirgeme kurumuna bağışladım

-"Umutlarının aynısından bana da ısmarla!"
Umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım Arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim

-"Hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!"
Hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı Diğer bölümlerin inşası sürmekte

-"Herşeyini bana anlat!"
Herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler Boşta kalanlarını da sucuk yaptılar

-"Kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!"
Kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor Öte katlarında zaten belalı yalnızlıklar yaşamakta

-"Hiç ayrılmayalım!"
Ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: Sen karasalsın, ben ılıman Ayrılıkların azınlığı bitki örtüsünden: Sende kaktüsler var, bende plastik vazo çiçekleri

-"Saçmalıyorsun artık!"
Saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım Kimisini alkol sanıp içtim

Sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut!

Kiskender

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com