![]() |
Bir Müşterinin Bankasına Yazdığı Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Müşterinin Bankasına Yazdığı MektupSayın Banka Yetkilisi, Ben 86 yaşında bankanızda hesabı olan bir müşterinizim ![]() ![]() fonlardan bu miktar kadarını bozduramadan hesabımdan karşılığı alınmış ![]() Tabii ki hesabımda o an için para olmadığından 30 dolar da faiz ve ceza alınmış ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumu şikayet etmek istediğimde, bankanız telefonunda kişiliksiz, terbiyesiz, banda kaydedilmiş ve yüzsüz bir hanım sesiyle yarım saate yakın boğuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan böyle, sizden etten kemikten yapılmış dediğimi anlayan ve ingilizce bilen bir müşteri temsilcisi istiyorum ![]() ![]() Müşteri temsilciniz her ödeme için beni arayacak, ve 28 haneden az olmayan benim vereceğim bir şifreyi tuşlayacak ![]() görüşebilecek, 5 tuşlarsa tuvalete, 6 tuşlarsa cep telefonuma ulaşacak, 7 tuşlarsa bilgisayarıma bir mesaj bırakabilecek ![]() ![]() ![]() Yalnız sizden ricam, bu işlemler için seçeceğiniz personelinizin kimlik bilgisini, anne kızlık soyadını, noterden alınmış imza sirkülerini ve tapuları dahil mali bilgilerini bana iletmeniz ![]() Bir de sizin gibi bir sözleşme hazırladım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözleşme elime geçtikten sonra müşteri temsilcinize kendi belirleyeceğim 28 haneli şifreyi göndereceğim ![]() ![]() Özür dileyerek bu sözleşme ve işlemler için sizden masraf olarak her ay 20 dolar da talep edeceğim ![]() İşbu şartları yerine getirememe durumunuz varsa, lütfen 1 ![]() ![]() ![]() Size hayırlı işler diler, en kısa zamanda bana ulaşmanızı rica ederim ![]() Saygılarımla, Müşteriniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|