![]() |
Adım Adem ( ! ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adım Adem ( ! )Adım Adem ! ![]() ![]() Eşref-i mahlukatım ben ![]() ![]() Mahlukatın en şereflisi yani ![]() ![]() Rabbim verdi bu ünvanı bana Düşmanlarım çatlasın ! ![]() ![]() Adım Adem ! Evet; Cennetten çıkarıldı dedem ![]() ![]() Ama bu bir imtihan ![]() ![]() Yanlış anlaşılma olmasın ![]() ![]() Adım Adem ! ![]() ![]() Düştüğüm yerden kalkmasını bilirim ben ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Ey ezeli düşmanım şeytan Beni iyi tanırsın ![]() ![]() Adım Adem ! ![]() ![]() Şereflerin en üstünü bana bahşedilen ![]() ![]() Biliyorum Bu yük ağır, imtihan çetin ![]() ![]() Kimse hafife almasın ![]() ![]() Adım Adem ! ![]() ![]() Ya’ Yaradılmışların en üstünde yerim, Ya da ![]() ![]() Cehennemin en dibi yani ![]() ![]() korusun !… Adım Adem ! ![]() ![]() Düşmana boyun eğmeyeceğim ![]() ![]() Rabbime’’ Elest’’te söz verdim ![]() ![]() Canımı vereceğim, Amma,’’İmanımı’’ asla vermeyeceğim ![]() ![]() Adım Adem ! ![]() ![]() Cennetten çıktım da geldim gurbete ![]() ![]() İnşaAllah,gene oraya döneceğim ![]() ![]() Boşuna uğraşma şeytan ![]() ![]() Cehenneme seni, yalnız göndereceğim ![]() ![]() Adım Adem ! ![]() ![]() Rabbimin sevgili kuluyum ![]() İslam kılıcı elimde,dua zırhı dilimde ![]() Güçlüyüm imanımla, Eşref-i mahlukatım ben ![]() ![]() Öyle çıktım huzurdan ![]() ![]() Ve İnşaAllah, Öyle geri döneceğim ![]() ![]() Eşref Abdullah |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|