![]() |
Uyan Eyy Gözlerim Gafletten Uyan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyan Eyy Gözlerim Gafletten UyanUYAN EYY GÖZLERİM GAFLETTEN UYAN Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Azrail'in kasti canadır inan, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Seherde uyanırlar cümle kuşlar, Dilli dillerince tespihe baslar ![]() ![]() Tevhit eyler dağlar,taslar,ağaçlar ![]() ![]() Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Semavatin kapularin açarlar, Müminlere rahmet suyun saçarlar, Seherde kalkana hülle biçerler, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Bu dünya fanidir sakin aldanma, Mağrur olup taç-u tahta dayanma, Yedi iklim benim deye güvenme, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Benim,murat kulun,suçumu affet ![]() ![]() Suçum bağışlayub günâhım ref'et ![]() ![]() Resul'un sancağı dibinde hasret, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() III ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uyan Eyy Gözlerim Gafletten Uyan |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyan Eyy Gözlerim Gafletten UyanDiLaRa_I NuR´isimli üyeden Alıntı UYAN EYY GÖZLERİM GAFLETTEN UYAN Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Azrail'in kasti canadır inan, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Seherde uyanırlar cümle kuşlar, Dilli dillerince tespihe baslar ![]() ![]() Tevhit eyler dağlar,taslar,ağaçlar ![]() ![]() Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Semavatin kapularin açarlar, Müminlere rahmet suyun saçarlar, Seherde kalkana hülle biçerler, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Bu dünya fanidir sakin aldanma, Mağrur olup taç-u tahta dayanma, Yedi iklim benim deye güvenme, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() Benim,murat kulun,suçumu affet ![]() ![]() Suçum bağışlayub günâhım ref'et ![]() ![]() Resul'un sancağı dibinde hasret, Uyan ey gözlerim gafletten uyan ![]() ![]() Uyan uykusu çok gözlerim uyan ![]() ![]() III ![]() uyanma vakti, eline sağlık
|
|||
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|