![]() |
*Cihad Çiçeğiyim* |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *Cihad Çiçeğiyim*Dinle dostum; Ben; tetik düşmeden ![]() ![]() Suyu görmeden boğuldum ![]() Sevgiliye giden yolu ![]() Darağacında buldum Önce ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() Şimdi ![]() Soğuğunda / yanıyorum Bir zikir tutturdum kendimce ![]() Her namaz sonrası ![]() "Şehadet" diliyorum Bir gece ansızın geldiler; Omuzları kalabalık ![]() "Katran" gözlerinde kin ![]() Çarpık dudaklarında müstehzi bir tebessüm ![]() "imam ister misin?" dediler "Neme gerek ![]() ![]() ![]() Sustular ![]() Bir daha dönmek için sessizce ![]() Çağın Ebu Cehillerine inat "Nur üstüne nur" olsun diye ![]() Aynasız duvarlara bakıp ![]() İki rekat namaz sonrası ![]() Son kez öptü alnımdan beni seccadem Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Kelepçeleyip ellerimi ardından Bir kefen giydirdiler / beyazımsı "Yürü" dediler / yürüdüm koşarcasına "Dur" dediler / durdum heyecandan boğulurcasına ![]() ![]() ![]() Artık sevgiliye giden yolun / sonundayım ![]() ilmik geçti boynuma / farkındayım Tevhid'den sonra son sözüm ![]() "Ümmeti devletsiz koma ALLAH 'ım" Diyorum ya dostum; Ben; tetik düşmeden vuruldum Suyu görmeden boğuldum Sevgiliye giden yolu Şirk sehpalarında buldum ![]() Kim miyim ben? Tanımadın mı? ![]() Ben; Saadet asrında ekilen tohumdan ![]() On dört asır sonra filizlenen Cihad çiçeğiyim ![]() ![]() ![]() alıntı_ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|