Gözlerine Bakarsam Ağlarım.... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerine Bakarsam Ağlarım....Yok gelme artık Gözlerine bakarsam ağlarım Sen bilmezsin bu can kaç gece uykusuz kaldı Kulakların duymaz mı yar? Tutmaz mı ellerin ellerimi? Susarsam hasret olurum Yok gelme artık Gözlerine bakarsam ağlarım Görmez misin yar? Ben sensiz yok olurum Kime anlatırım derdimi kime söylerim… Sözlerin ayrılık diyor Gözlerin özlem Dudakların konuşmaz mı yar? Sarmaz mı sevdan beni? Söyle yar sevmez mi gözlerin gözlerimi? Susarsam hasret olurum Yok gelme artık Gözlerine bakarsam ağlarım *********** Senin unuttuğun o gözler hala ıslak duruyor Senin aşkınla yanıyor Her yanışımda Gözlerimden sen akıyorsun Sözlerin yalan söylesede Gözlerin yalan söylemeyi hiç beceremiyor Sende çok seviyorsun biliyorum Aşkım neden peki neden ? Ruhumu bedenimden ayırsalardı İnan bu kadar canım yanmazdı Yanlız rüzgarlarda o aşk dolu bakışların Yüreğime saplanıyor Tutamıyorum kendimi Hıçkırıklara boğuluyorum Gözlerimden akan damlalar Duygularını gizliyorlar sensiz gecelerime Her dakika bu aşkla kamçılanıyorum İçimde her seyher şey sızlıyor Güneşin her batışında Hüzün doguyor ufuktan Söylenecek onca şey varken vazgeçme sevgilim Susup sevdan gibi yüreğimi yakma Hasret zor geldi dayanamıyor kalbim Gözlerine bakarsam inan çok ağlarım Bu yüzden artık bakamam gözlerine |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|