![]() |
İphone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi &Amp; Türkiye Numara Formatı 1.0 İndir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İphone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi &Amp; Türkiye Numara Formatı 1.0 İndiriPhone 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dil paketini 1 ![]() ![]() ![]() Dosyaları güncelledikten sonra tekrar ayarlardan Türkçe'yi seçmeyi unutmayın ![]() Paketin yüklemeside, kullanımıda ücretsizdir ![]() Not: İngilizce dil paketine herhangi bir zarar gelmemektedir ![]() ![]() ![]() Dil paketini telefonunuza aktardığınızda Türkiye telefon formatıda otomatik olarak yüklenmiş olur ![]() ![]() ![]() NOT: Telefonunuzu ZiPhone metoduyla kırdıysanız iPhoneBrowser çalışmaz ![]() i ![]() ![]() ![]() Neler Değişti? 1 ![]() - Bazı eksik ve hatalar düzeltildi/giderildi ![]() İhtiyacınız olanlar; 1- iPhone 1 ![]() ![]() ![]() http://rapid$hare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (linki düzeltmeyi unutmayın "$ s olacak ![]() 2- iPhone Browser Programı yüklemek için tıklayın Yükleme İçin İzlemeniz Gereken Yol Alternatif 1 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızdaysa) Adım 1 iPhoneBrowser'ı bilgisayarınıza yükleyin ![]() ![]() ![]() Adım 2 iPhone'unuzu usb ile bilgisayarınıza bağlayın ![]() iPhoneBrowser'ı açın ![]() Adım 3 Direk root klasörü karşınıza gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 4 Yükleme tamamlandıktan sonra telefonunuzun dil ayarlarına girerek Türkçe'yi seçin ![]() Daha sonra numara formatının da düzelmesi için telefonunuzu tamamen kapatıp, açın ![]() Alternatif 2 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızda Değilse) SSH'nin telefonunuzda yüklü olmuş olduğunu varsa***** anlatıyorum ![]() ![]() Adım 1 WinSCP'yi yükleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 2 iPhone'dan bilgisayarınız ile aynı ağa bağlanın ![]() İPhone'unuzun almış olduğu ip adresini, WinSCP yi açtığınızda karşınıza çıkan Host Name girdisine yazın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 3 Resimde gördüğünüz klasöre gelene kadar kırmızı ile yuvarlak içine almış olduğum Parent directory e basın ![]() ![]() Resimde gördüğünüz klasöre ulaşınca, sol taraftan da çevirinin bilgisayarınızda olduğu klasörü açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 4 Yükleme tamamlandıktan sonra (Yaklaşık 5-10 saniye sürer) telefonunuzun dil ayarlarına girerek Türkçe'yi seçin ![]() Daha sonra numara formatının da düzelmesi için telefonunuzu tamamen kapatıp, açın ![]() alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|