Kuantum Yaşam Felsefesi:Beyin Fırtınası

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuantum Yaşam Felsefesi:Beyin Fırtınası

Sizin benim hepimizin ihtiyacı olan gerçek duygular
Tüm insanlığın kaybetmek üzere olduğu duyguların sahte bir atmosfere büründüğü bir zaman dilimindeyiz diye düşünüyorum Negatif saldırılardan uzak yaşamaya mecbur olduğumuz bir zaman dilimi

-İnsanlık sanki çıldırmışçasına doludizgin kendini tüketmekle meşgul Çoğunluk birbirini kandırmakla zaman harcıyor Kendilerini mutsuz ederken hayata pozitif bakmak isteyenleri de kendi mutsuzluk girdabına çekiyor Her şeyin karşılığını para ile ödemeniz bekleniyor

Bilgi nin bile para ile satıldığı bu devirde mutluluğu kendi kabuğunda yaşayan insanlar yaşayabiliyor Ancak negatif kitlelerin içinde yaşamaya mecbur olan insanlar kendilerini eğitebilirse Pozitif Yaşam felsefesi ile yaşantılarını sürdürebilirse

Kuantumda GÜÇ KALKANI olarak adlandırdığımız bir çeşit enerjiyi kullanabilirler Foton enerji olarak adlandırılan foton zerreciklerini beynimiz üretebiliyor Binlerce seneden beri insanoğlunun kullanmış olduğu bir teknik

Günümüzde modern teknolojinin uzantıları olarak birçok yeni teknik ortaya attılar Ancak birçok tekniğin binlerce sene evvel uygulandığı zaten biliniyor Sadece yeni bir ad yeni bir kulp takıldı Bardak yine eski su içtiğimiz bardak

Pozitif enerjiyi yönlendiren kullanan kişiler her zaman için negatif enerjinin yaratmış olduğu olumsuz vibrasyondan kendilerini koruma mekanizmasına sahiptirler

Beyin öyle bir saf enerji kütlesine sahiptir ki kullandıkça işlevsel gücü artar

Son günlerde yapılan bilimsel araştırmalara göre beyin dalgalarının %001' ini ancak kullanabiliyoruz IQ ve EQ arasındaki iletişimin gittikçe uzaklaştığı maddesel yaşam tarzında beyin enerjisini yeteri kadar kullanamıyoruz Ancak bazılarımız IQ' u aşırı derecede kullanırken bazılarımız da EQ ' un sınırlarını zorlamaya devam ediyorlar

Birbirinden ayrılmayan iki enerji kütlesinin ortak hareketiyle gelişmesi gereken beyin hücrelerini maalesef geliştiremiyoruz Var olanı kullanamıyoruz Bize bahşedilen saf enerjiyi tam olarak kullanamadan mezara kadar götürüyoruz

Peki bunun sorumlusu kim?
Tabii ki İnsanoğlunun ta kendisi

Gelin biraz muziplik yapalım isterseniz

Derler ya! —Kendim ettim kendim buldum Gül gibi sararıp soldum- İşin esprisi bir yana gülü dalından koparırsan solar Kişiyi ait olduğu değerlerden uzaklaştırırsan yozlaşır
Aslını inkâr eder hale gelir Enerji üretme merkezi olan beyin dumura uğramışçasına yerinde sayar durur

Öyle ise bu var olan enerjiyi kullanmak yönlendirmek işlevsel hale getirmek biz İnsanoğluna kalmıştır
*

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com