Yardımınızı Esirgemeyin |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardımınızı EsirgemeyinSelamün Aleyküm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, Ayrıntıya girmeden beni seven bir kız var çok iyi abdestinde namazında fakat çokta hassas ve duygusal olarak çok çabuk sıkıntıya zorluğa düşüyor Benim 4 yıldır devam eden güzel bir ilişkim var kısmetse Allahın izni ile evlenmeyi düşünüyoruz memurluk atamalarımız olduktan sonra Fakat beni seven diğer kızlada 6 aydır daha sık görüşür olduk iş yerime yakın yerde oturuyo sık sık gelir konuşuruz dolaşırız beni mutlu etmek için sürekli çabalar süprizler yapar sevdiğini biliyorum kendide söyledi benden bi talebi yok beklentisi de yok ama her seferinde de üzüldüğünü içten içe eridiğini görmek beni çok üzüyor İşin özü bende ona bi şekilde bağlanmaktan çekinir oldum hem onun hem benim hemde evlenmeyi düşündüğüm kişinin üzülmemesi için onun benden soğuması gerektiğini düşünüyorum benden soğuması ve unutması için bir dua istiyorum araştırdım biraz ama hep büyü tarzı şeyler çıkıyor Allahtan korkarım ben öyle şeylere bulaşmak istemiyorum Onun üzülmemesi içinin rahat olması benden soğuması ve unutması için bildiğiniz güzel etkili dualarınız varsa benimle paylaşırsanız size çok dua ederim Allah razı olsun şimdiden Bu arada konuşmayı dene gibi yorumlar yapmayın bir kere denedim pin pişman oldum anlayışınız içinde teşekkür ederim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|