Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buraya, hayata, kardeşlerim, küsen

Hayata Küsen Kardeşlerim Buraya...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayata Küsen Kardeşlerim Buraya...

Sevgili kardeşlerim
hayata küsmekçok kötü bir şey Bizzat yaşadım Artık intihar derecesine gelmiştim Çıkış yolu arıyordum ve bunlar, bu boş şeyler, bir kızın yüzündenne kadarda boş şeylermiş harcadığım zamanlar Sizlerde bu çeşit nedenlerden dolayı hayata küsüyorsunuz yaşama zevki kalmıyorson zamanlarda iyice daralmıştım ve yaratıcımız rabbimiz öyle bir anımda yetişti kianlatılmazzz
Sizin yaşama dönmeniz için size yapılacak şeyleri söylüyorum
1)namaz kılmak(en önemlisi)
2)kız gibi boş şeylerden elini ayağını çekmek hiç bir kızın peşinden koşmamak(dinimizcede haram sayılmış; sonucunu zaten sizler benden daha iyi biliyorsunuz)kızlar içinde erkeklerin peşinden koşmaktan vazgeçmek
3)fakir insanlara yoksullara yetimlere gariplere yardım etmek
4)allah ın emir ve yasaklarına uymak(yalandan dedikodudan iftiradan gıybetten vs Uzak durmak)
5)peygamber efendimizin hayatını tamamıyla öğrenmek ve onun uyguladığı her şeyi hayatımızda uygulamak

arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama allah öyle bi yardım ediyoki hayat çookkk güzel oluyoher şeyi hoşgörüyosunuzkardeşlerim dinimize uygun yaşamalıyızgöz haramından zinadan ve buna benzer kötü alışkanlıkları unutmalıyız Namaz kılmaya başladığınız an yeni bir sayfa açın kendinizetertemizçizik dahi olmayanöyle bir başlayınki hem rabbimiz hem peygamber efendimiz hem de kulları razı olsunarkadaşlar lütfen uygulayın Sizi seviyorum müslüman kardeşlerim O yüzden bu tür paylaşımlar yapıyorum İnşallah hepinizle birlikte cennete girerizselametle kalın hoşçakalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com