İstedigin Hadim Veyahutta Hüddami Celb Ve Teshir Etmek |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İstedigin Hadim Veyahutta Hüddami Celb Ve Teshir EtmekUlvi veya sufli ruhlardan birini celb ve teshir etmek ile onu kendine Hadim secmek arzu ettigin halde bu vefk-i serifi ( Vefk bende istediginiz zaman Özel Mesaj attin,gönderirim size ) bir kagit üzerine yazip onu üzerine al,sonra bir tenha yerde kibleye karsi 2 diz üzerine oturup zihnin ve kalbin Cenab-i Allah'a müteveccih olarak ( O'na yönelerek ) 16641 defa 'Ya-Latif' oku ve ondan sonra su duayi oku,istedigin ruh gelir Allahumme inni es'elüke ya latiyfu bibadihi ya Allahu (3defa) Ya Hannanu ve ya Mennanu ya latiyfu (3defa)Ya zulcelali vel'ikram ya latiyfu ya Rabbahu(3defa)Subhaneke la ilahe illa ente ve la ilahe gayruke ve la ma'budi sivake ya latiyfu ya allahu(3defa) ya men lem yettehiz sahibeten ve la veleden ve lem yekun lehu kufuven ehadunYa Latiyfu ya bediy'ussemavati vel'ardi ya Latiyfu ya Müciybu ya Allahu(3defa) ecib barekallahu fiyke vef'alBurada muradi zikrolunur ve ruh cagirilir Bu Havasul Kur'andan altintidir Benden denilmemis,ama bu Davet 6 Saat süre bilir Sadece o kadar sayilar ile ya latiyf'i okumak bile 5 Saat gibi sürür Allah size kolayliklar nasip eylesin Selamlar |
İstedigin Hadim Veyahutta Hüddami Celb Ve Teshir Etmek |
07-16-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İstedigin Hadim Veyahutta Hüddami Celb Ve Teshir EtmekNisay*31 Nickli Üyeden Alıntı Ulvi veya sufli ruhlardan birini celb ve teshir etmek ile onu kendine Hadim secmek arzu ettigin halde bu vefk-i serifi ( Vefk bende istediginiz zaman Özel Mesaj attin,gönderirim size ) bir kagit üzerine yazip onu üzerine al,sonra bir tenha yerde kibleye karsi 2 diz üzerine oturup zihnin ve kalbin Cenab-i Allah'a müteveccih olarak ( O'na yönelerek ) 16641 defa 'Ya-Latif' oku ve ondan sonra su duayi oku,istedigin ruh gelir Allahumme inni es'elüke ya latiyfu bibadihi ya Allahu (3defa) Ya Hannanu ve ya Mennanu ya latiyfu (3defa)Ya zulcelali vel'ikram ya latiyfu ya Rabbahu(3defa)Subhaneke la ilahe illa ente ve la ilahe gayruke ve la ma'budi sivake ya latiyfu ya allahu(3defa) ya men lem yettehiz sahibeten ve la veleden ve lem yekun lehu kufuven ehadunYa Latiyfu ya bediy'ussemavati vel'ardi ya Latiyfu ya Müciybu ya Allahu(3defa) ecib barekallahu fiyke vef'alBurada muradi zikrolunur ve ruh cagirilir Bu Havasul Kur'andan altintidir Benden denilmemis,ama bu Davet 6 Saat süre bilir Sadece o kadar sayilar ile ya latiyf'i okumak bile 5 Saat gibi sürür Allah size kolayliklar nasip eylesin Selamlar bana yollar mısın vekfi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|