Victoria Holt / Dertli Duvak

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Victoria Holt / Dertli Duvak

Güzel Jessica , çok küçük yaştan beri geçmişiyle ilgili çok önemli olayların kendisinden gizlendiğinin farkındadır
Ama Bu konuda yakınlarına sorduğu sorular hep cevapsız kalmakta çevresini sarmış bulunan sır perdesi bir türlü aralanmamaktadır
Gerek anne ve babası gerekse kardeşleri tarafından özenle sürdürülen bu durum komşu malikanenin zengin sahibi Ben Henniker’in gelişiyle aydınlanacaktır

Zengin madenci Henniker Avustralya’da büyük paralar kazanmış ve madeninden çıkarılan opal taşlarının güzelliği dünyanın dört köşesinde nam salmıştır
Ayrıca Jessica’nın ailesini çok eskiden tanıyan Ben genç kızın en yakın dostu olmakla kalmaz, onun bütün sorularını da cevaplandırarak Jessica’nın merakınıda giderir
Ben Henniker’in bir ayağı çukurdadır
Ölmeden önceki son isteğini JEssica kabul eder ve madencinin evlilik dışı oğluyla evlenerek Avustralya’ya gider
Bu evlilik karı koca için bir uzlaşmadır aslında

Ama Avustralya’da Jessica’yı bekleyenler nelerdir?

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com