![]() |
Ufo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() UfoRize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bazı vatandaşlar, ''ufo'' gördükleri iddiasıyla ilçe emniyet amirliğine başvurdu ![]() ![]() İlçenin Aşağı Çamlıca Mahallesi'nde akşam saatlerinde fotoğraf çeken Timur Alatay ve Güven Çolak, fotoğraf makinesinin flaşı patladığı sırada ''ufo'' olarak nitelendirdikleri renkli bir cismin hareket ettiğini gördüklerini iddia etti ![]() Timur Atalay, arkadaşı ile fotoğraf çekerken bir ışık gördüklerini belirterek, ''Evin alt bölümünde arkadaşımın fotoğrafını çektikten sonra fotoğrafa bakmak için yanına gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güven Çolak ise cismin flaş patladıktan sonra meydana çıktığını ifade ederek, ''Sanki bir işaretin ardından ortaya çıkmış gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kavron Yaylası'nda pansiyonculuk yapan Yalçın Şahin de araçla Kavron Yaylası'ndan ilçeye doğru inerken ıssız bir bölgede gökyüzünden süzülen bir ışık gördüğünü ileri sürerek, ''Işığı takip ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vatandaşlar, gördüklerinin ''ufo'' olabileceği düşüncesiyle Çamlıhemşin Emniyet Amirliğine başvurdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() UfoBen çok gördüm sanki insanı büyülüyor bir an tırsıyorsun ama sonunda tekrar görmek istiyor canın çok değişik birşey |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|