2 Yaşında Sigara İçen Çocuk |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Yaşında Sigara İçen ÇocukYouTube - iki yasinda cocuk gunde iki paket sigara iciyor Bu bebek 2 yaşında sigara bağımlısı Ailesi sigara vermeyince kafasını duvarlara vuruyor Endonezya başbakanı babasına çocuğunun sigarayı bırakması takdirinde ona araba vereceklerini söyledi Babasıda çocuğunun sigara içmesine karşı olmadığını söyleyerek red etti İşte izleyin Hem de içine çekiyor Bu kadar da olmaz yani Yorumum: Ya küçücük çocuk 40 yıllık sigara tiriyakisi gibi sigara içiyor! Bir başka çocuk 3 yaşında alkol batağına giriyor O minik canım ellerin şimdi kalem tutup oyun oynama zamanı Annesinin yanaklarına dokunup saçını çekme zamanı ama asla SİGARA İÇME ZAMANI DEĞİL! Yazık ki dünya ne hallere geldi! |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Yaşında Sigara İçen Çocuksigara konusu için uzun uzun yazmak isterdim bir hataya düşmemek için yazmıyorum yılların içicisi olarak bir kardeşim (DGM=vesilesiyle bıraktım (Mevlam ondan birkere razı olsun ) şu anda rahatım lütfen gençler bu bir özentiyle kanmayın Türkiye'de sigaraya başlama yaşı her geçen gün düşüyor kapalı alanlarda sigara yasağına rağmen özellikle gençler arasında daha çok özentiyle başlayan sigara alışkanlığı yaygınlaşıyor özellikle öğrenciler arasında sigara kullanma oranı tedirgin edici boyutlara ulaşıyor ve buda beni çok üzüyor |
07-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Yaşında Sigara İçen ÇocukBeni de öyle Sınıfta, istasyonda, yolda, okul bahçesinde hatta öğretmenler odasında sigara kokusu hep üzerimde Özentilikten öte bir düşünce oldu Kendine güven duymak ne demektir sigara ile? Geçnler ve çocuklar asla başlamamalı zaten Ki yetişkinlerde iyi örnek olmalı! |
07-13-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Yaşında Sigara İçen Çocuk'Gülümseme' Nickli Üyeden Alıntı Beni de öyle Sınıfta, istasyonda, yolda, okul bahçesinde hatta öğretmenler odasında sigara kokusu hep üzerimde Özentilikten öte bir düşünce oldu Kendine güven duymak ne demektir sigara ile? Geçnler ve çocuklar asla başlamamalı zaten Ki yetişkinlerde iyi örnek olmalı! senin gibi örnek kişilere her daim ihtiyacımız olacak konu için rep verecektim veremiyorum borcum olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|