Dejavu Neden Ve Nasıl Olur?Benim Düşüncem |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dejavu Neden Ve Nasıl Olur?Benim Düşüncembence çok büyütülecek bir şey değil şöyle ki insan her gece 7 tane rüya görür başka bir yerde de 1000 lerce görür yazıyordu hangisi ise artık farketmez biz sabah kalktığımızda bu rüyalardan bazen 1 tane bazen 2 tane bazen de hiç hatırlamıyoruz bir de şunu düşünün rüyanızda vurulduğunuzu hastaneye gittiğinizi görüyorsunuz sabah kalkınca hatırlamıyorsunuz sonra o gün içinde hastaneye gittiğinizi düşünün rüyanızda olan şeyin bir parçası olsa da aynen gerçekleşince(mesela rüyanızda hastanede yere anahtarınızı düşürdünüz gerçek de olursa rüyayı hatırlıyorsunuz ) aaa ben bunu bugün rüyamda görmüştüm diyorsunuz bana çok oldu mu garip bir rüya gördüm neydi düşünüyorum aklıma gelmiyor gün içinde olan olaylar ile aklıma geliyortabi rüyayı hatırlamak için çok zaman geçmemesi lazım yoksa rüya mı gerçek mi hatırlamazsınız işte dejavu da böyle belki gün içinde 100 tane gördüğümüz rüyadan sadece bir tanesini hatırlıyoruz diğerleri gelecekte olay başımıza geldiğinde aklımıza geliyor ve böylece aaa ben bunu daha önce yaşamıştım diyoruz yaşadık ama rüyamızda reenkarnasyona inananlara söylüyorum dinimizde kesinlikle böyle bir şeyin olmaması ile birlikte her türlü hatırlama faaliyeti beyinde gerçekleşir beden değişirse beyin de değişir ve insan hiç bir şey hatırlamaz yorumlarınızı bekliyorum birden aklıma gelen bir düşünce sizinle de paylaşayım teori genişlesin diye düşündüm bir teşekkürü çok görmeyin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|