Bir Erkeğin Hayatı Nasıl Karartılır? |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Erkeğin Hayatı Nasıl Karartılır?Aynı konunun 3 değişik versiyonu: 1-Kadın/Erkek, 2-Kadın/Kadın, 3-Erkek/Erkek 1Versiyon: Kadın / Erkek: Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır? Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur Kadın: Ama kıyamıyorum Erkek: Öyleyse kestirme Kadın: Canım değişiklik istiyor Erkek: O halde kestir Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi Erkek: Eger nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı Bunu biliyorsun Kadın: Beni tanıdığında kısaydı Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum:"Ne güzel olurdun uzun saçla" Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor Erkek: Bu durumda kuafore git, ve bırak uyuyayım lütfen Bunu senden Allah rızası için istiyorum Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz Erkek: Bırak perçemli olsun öyleyse Kadın: Çok yorucu Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin Kadın: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim Kadın: Bana guzelim deme!!! Erkek:?!?!?!?!!! 2Versiyon: Kadın / Kadın: 1Kadın: Ah şekerim sacını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun! 2Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum Ay çok mu kısa oldu acaba? 1Kadın: Amaaan ne alakası var Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa, aynı kesimi ben de denerdim Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum 2Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün Bak şöyle suralarından kat verdirsen, harika olur! Benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım 1Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin Keşke benim de boynum seninki gibi olsa En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum 2Kadın: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzları olmasını isteyen bir sürü kız var Giydigin her şey sana öyle yakışıyor ki Bir de benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu? Vır vır vır, dır dır dır 3Versiyon: Erkek / Erkek: 1Adam: Saçını mı kestirdin? 2Adam: Evet 1Adam: Sıhhatler olsun abi! 2Adam: Sağol |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|