|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
delirmemin, istiyorum, olsun, sebebi, senli |
![]() |
Delirmemin Bile Senli Bir Sebebi Olsun İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delirmemin Bile Senli Bir Sebebi Olsun İstiyorumHani olmaz ya, olsun istiyorum!!! Çık gel, istiyorum!!! ONCA ACIYI, ONCA SIZIYI, BU ANI GÖRMEK İÇİN YAŞADIN DEMENİ İSTİYORUM!!! ![]() ![]() ![]() Ansızın öyle bir gel ki, hasretinle deli olmadan, seni gördüğüm an delireyim istiyorum! ![]() ![]() ![]() DELİRMEMİN BİLE SENLİ BİR SEBEBİ OLSUN İSTİYORUM! ![]() ![]() ![]() Anladın mı, SENLİ BİR SEBEBİ ![]() ![]() ![]() Nasıl özlemektir ki bu, aynadaki gözlerimde bile senin gözlerini görüyorum ![]() ![]() ![]() Mevsim ne olursa olsun, her sağanak yağmurda, sana koşuyorum ben, yalın ayak bir çocuk masumluğunda ![]() ![]() ![]() Yüreğime sığmayan aşkını, beynim almıyor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bilirsin yüreğimin kumdan kalelerini!!! Güçlü gözüken ama bir o kadar da duygusal yürek kalelerim ![]() ![]() ![]() Özgürlük diye satır satır bağırırken, ömrümün en büyük esaretini senin aşkınla giyinmişim üzerime!!! Hasretin çekilecek dert değil, Sevgiliiiiiiiiii!!! ![]() ![]() ![]() Rüzgarlar kokunu getiriyor burnuma, hasret kilitliyor kalp kapılarımı ![]() ![]() ![]() Dağ tepesinde kekik kokusu, gün ortasında yağmurla gelen toprak kokusu, geceleri parmaklarıma sinmiş sigara kokusu oluyor kokun!!! Hasretin beyaz sayfalardaki mürekkep izi, gözümden akıp ağzıma gelen gözyaşlarımın tuzlu tadı oluyor! ![]() ![]() ![]() Sen geliyorsun rüyalarıma, EŞKİYA URBALARINLA ![]() ![]() ![]() Hasretin düşüyor, en yıldızsız gecedeki dolunayın gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kulağıma gelen senin sesin mi yoksa, hasretinle yüreğimde kopan fırtınaların sesi mi, inan bilmiyorum!!! Gözlerini görüyorum, gözbebeklerimde ![]() ![]() ![]() Hani olmaz ya, olsun istiyorum!!! Çık gel, istiyorum!!! ONCA ACIYI, ONCA SIZIYI, BU ANI GÖRMEK İÇİN YAŞADIN DEMENİ İSTİYORUM!!! ![]() ![]() ![]() Ansızın öyle bir gel ki, hasretinle deli olmadan, seni gördüğüm an delireyim istiyorum! ![]() ![]() ![]() DELİRMEMİN BİLE SENLİ BİR SEBEBİ OLSUN İSTİYORUM! ![]() ![]() ![]() Anladın mı, SENLİ BİR SEBEBİ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|