Zehirli Gözyaşı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zehirli Gözyaşı

Zehirli Gözyaşı

Akan gözyaşlarımı biriktirmeyi düşündüm senin için, geldiğinde neler çektiğimi anlayasın diye

İnanamayacaksın belki de bu kadar gözyaşının bu gözlerden aktığına, şaşıracaksın İmkansızdır diyeceksin

Koklayacaksın Kokusunu merak edeceksin Her koklayışında da buharlaşan aşktan içine çekeceksin Sevgi dolacak için Hafif bir mayhoşluk ile başın dönecek Tekrardan bu yaşların kaynağı, nemli gözlerime bakacaksın Sen de ağlayacaksın ama benden farklı olacak Ben gerçek olmayan umutlarıma ağladım, sen ise gerçekleşen umutların için ağlayacaksın

Yanında olmadığımda tatmak isteyeceksin gözyaşlarımı İçmek isteyeceksin İlk önce tadına bakacaksın, sonra bir anda yudumlayacaksın Aşk dolacak bedenin Zehir gibi bir anda tüm bedenini kaplayacak Damarlarından kan yerine gözyaşı akacak Bir anda başın dönecek, gözlerin bulutlanmaya başlayacak Ayakta duramayacak hale geleceksin Gözlerinden zehirli gözyaşları gelecek Göremeyeceksin bir süre Ellerin tutunacak bir sandalye arayacak ama bulamayacak Başın ağarmaya başlayacak, yavaşça terleyeceksin Genzin ıslanacak, terlerini silecek gücü kendinde bulamayacaksın Miden bulanacak, hafiften karnın ağrıyacak, dayanamayıp kusacaksın Kırmızı kusacaksın, kan kusacaksın

Bir anda seni göreceğim
Sımsıkı saracağım bayılmış bedenini Nabzını kontrol edeceğim ama kalbin çoktan durmuş olacak Yine ağlayacağım Dayanamayıp zehirli gözyaşlarımdan içeceğim her şeyi göze alarak

Benim de gözlerim kör olacak Ben de kan kusacağım ama sonunda, sonsuza kadar yanında kalacağım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com