Masal Olsun

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Masal Olsun

Beni beklemediğini bilerek sana geliyorum Kalbi istek ve akli heveslerim yanımda İradem yalnız benim mahkumum olmayı kabul ediyor bugün Seni hiç hesaba katmıyor adımlarım, gözlerim seni aramıyor Ellerim boşlukta savrulmaktan memnun
Ben sana geliyorum

Şehrin hoş bir hava ile karşılıyor beni Selam veriyorum dağına, taşına, beton yığınlarına,
ayak bastığım toprak kokusuna
Gönlümün memnuniyeti ve samimiyetimi katıyorum gülüşüme Toprak kokusuna bir gül bırakıyorum, bin çiçek versin diye
Güvercinler senin yerine, duymadığın selamın figüranlığını yapıyorlar
GÜVERCİN GERDANLIĞI aşkın, umudun ve selamın ham malı oluyor, kirlenmemiş bulutlara emanet
Kurumaya mahkum edilmiş toprakları, su olup, damla damla eritiyor
Ben sana geliyorum, yağmurlarla beraber

Kayıtsız kalamıyorum, denize vuran yüzümün yansımasına Dalıp gidiyorum dalgaların arasına, yorgunluğum umurumda değil Solgun yüzüme, ruhumun solmayan güllerini takıyorum
Maviye yansıyan kırmızıda, deniz yıldızları seni şikayet ettiler biliyor musun? Maviliğin ev sahipleri, misafir olmayı bile unuttuğunu söylediler Seyre daldığın kız kulesi, bahtının karanlığını yaran esmer düşüncelerine sırdaş olmayı özlediğini söyledi
Ben kimseye söyleyemedim, unutulan kalbimi ve misafirini Başka bir gelene açamadığım kapıları, bana açılan süslü kapılardan geçemediğimi söyleyemedim

Sahil boyunca banklarda oturan insanlar, bana ve yürüdüğüm yola bakıyorlar, yola ve yolcuya
Çok mu belli oluyordu belirsiz yolculuğum, belli olmaktan ziyade, her adımda umudu tüketişim çok mu belli oluyordu Aldırmıyorum
Ben sana geliyorum
Bana kalan gecenin sonunda hayranlığım ve pişmanlığım oluyor
Hayalin geçit vermez, varlığın apansız bir kum fırtınası gözlerimde
Sığınacak bir vadi yok, yeşili belirgin mavi rengi hiç olmamış bir vadi yok
SEN YOKSUN
Şimdi tam vaktidir, gidiyorum
Bu şehir yalnızlığımın ve korkularımın nöbetini tuttu bilesin İkinci kez fethedildi bilesin
Ve ganimet olarak bi-haber yürek kaldı meydanda
Kılıçlar kınında, yanımda
Bu sefer en keskin olanını kullanacağım, merak etme Şimdi vaktidir, ben gidiyorum
Ellerim yazılmamış kırık bir fermanı, bedenim kırık bir yürek taşıyor

Ben gidiyorum Şehri Sultan!
Nazar boncukları bıraktım dalgaların arasına, ona götür
Hediyem olsun
Sağlık olsun
Masal olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com