![]() |
Yürekten Gelen Bir Haykiris |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürekten Gelen Bir HaykirisHayatimda hiç yasamadigim bir olaydi ne oldugunu anlayamiyordum ![]() Üzerimde bir örtü vardi, ve etrafimda insanlar hiçkira hiçkira agliyordu ![]() ![]() Neden üzerimde örtü vardi ve neler oluyordu ![]() Ellerimi oynatamiyor kimildayamiyordum ![]() ![]() Ayaga kalkmak istiyordum ama kalkamiyordum ![]() ![]() Neden agliyorsun anne ![]() ![]() ![]() Yanima gel üzerimdeki örtüyü al ![]() Ben alamiyorum anne ![]() ![]() ![]() Bir ara bir el üzerimdeki örtüyü aldi ![]() Bu babamdi ve gözleri aglamaktan sismisti ![]() Neden agladin baba ![]() ![]() ![]() Ben neredeyim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden konusamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Annemde orda, annem yikilmisti sanki ![]() Agliyordu hem de hiçkira hiçkira ![]() Aglama anne! Aman Allahim! Eyvah!! Ben ölmüstüm ![]() Evet ben ölmüstüm ve bu etrafimdaki insanlar benim cesedimin üzerinde agliyorlardi ![]() Aglama anne! Aglama baba!! Allahim! Bana yardim et, bana dayanma gücü ver ![]() Annem üzerime yatti ve aglamaya devam etti ![]() Bir yandan da; "Oglum, yavrum neden bizi biraktin", diyordu ![]() Anne! Anne! aglama anne ![]() Ya babam ![]() ![]() ![]() ![]() Heybetli babam, evimizin diregi babam ![]() Aglama baba! ne olursunuz aglamayin ![]() Kardeslerim, komsularimiz tamami agliyorlardi ![]() Anne seni son bir defa öpmek, koklamak, sarilmak isterdim ama simdi olmuyor anne ![]() Annem!! Annem!! Sonra üzerimi tekrar örttüler ![]() Beni bir tabuta koydular ![]() ![]() Hem de dönmemek üzere Anne!! Ne olur beni birakma Anne!! gitmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() Annneeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yagmur yagiyor tabutumun üstüne, damlalari duyuyorum ![]() ![]() ![]() Allahim götürmeyin ![]() Ne yüzle gidecegim!! Hayatta gitmek istemedigim camiye götürmeyin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve imamin er kisi niyetine deyisi ![]() ![]() ![]() "Hakkinizi helal ediyor musunuz"? "Evet" sesleri neye karsi ![]() ![]() ![]() Hepsine de hakkim geçmisti ![]() Ben kul olamadim kardes olamadim, Allah huzuruna nasil varirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahim heyhaaaaat!!!!! Heyhaaaaat!!!!! Beni son ziyaretgahima götürüyorlar ![]() Evet kabristana! Allahim götürmeyin ![]() ![]() Beni tabuttan çikardilar, kefenime babam sarildi, annem uzaktan seyrediyordu ![]() Aglamaktan gözyaslari kurumustu ![]() Anne! beni alsana yanina anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni birakmasana anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annecigim canim annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitme beni birakma anne ![]() ![]() ![]() Babam sarildi kefenime gözyaslari içinde ![]() Beni 2 metre derinlikteki mezara indirdi ![]() Öptü kefenimi, sarildi sarildi, oglum dedi kulagima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babaaaaaaaaaaammm!!!! Gitme, beni birakma ![]() Sonra çikti aglayarak ![]() ![]() ![]() ![]() Anne! Neredesin anne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dualar edildi, tevhidim çekildi ![]() ![]() Annem arkasini dönüp dönüp bakiyordu ![]() Anneeee gitmeeeeeeeeeee!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim Annem birakma beni, karanlik, çamur, küflü bir yerdeyim kimse yok ![]() O anda basimda Iki kisi belirdi ![]() Kimsiniz?, ne istiyorsunuz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MEN RABBUKE VE MA DINUKE!!!!! Ne diyecektim, ne cevap verecektim? ![]() Allahim bana bir firsat daha verin ![]() ![]() Ama geçti diyorlardi ![]() Geçti, kaybettin, senin yerin belirlendi, dünyada iken Allahi tanimadin ![]() ![]() ![]() Bize geldin heyhaaaaat!!!!!! Bir ara bedenimde bir elin gezindigini hissettim ![]() Bu bizim aile doktorumuzdu ![]() Çok sükür evlat kurtuldun, ölümden döndün diyordu ![]() Ne Ölümden dönmesi doktor bey ![]() Ben Öldüm de dirildim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|