Seni Sevmeyeni Sevmek |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Sevmeyeni SevmekHerkes onu sevmediğinden kesin emin olduğu birine bir hediye alsın ve şuna benzer şeyler yazan bir kartpostal yollasın: Sana her zaman Bana kimi zaman Sevmesi zor gelen biri var O seni seviyor senin O nu sevmediğin kadar Peki bir insan onu sevmeyen birini niye sever? E ama ben onu seviyorum: Ya ben onu, beni sevmemesine rağmen sevmemezlik edemiyorsam? O benim varlığıma yas tuturken, ben onun varolmasını için için kutluyorsam? Geçen hafta uçakta kitap okurken, başıma dikildi bu düşünce Okuduğum kitabın yazarını seviyorum, ama o beni sevmiyor Böylesine laik bir münasebeti arabeskleştirmek niye? Bilmiyorum işte onu Onun beni sevmemesi birşey eksiltmiyor, sevse de birşey artmıyacak Yani yanındaki sıraya çöküp arkadaş olalım mı diyecek halim yok Hem şimdi o beni iyice sevmemiştir, diyecek yazdım diye Ben de kendimi sevmiyorum: Bu benim çok kolay başardığım, o yüzden yapınca övünemediğim bir özelliğim Kendinden memnun insan da sevmem Onlar hayatı eteklerinden çekiştirip durmazlar Oldukları yerde uslu dururlar Her insan kendini sevmeyendeki hakikati ve samimiyeti görmelidir Bu atışa 'kompleksli, kıskanıyor, çekemiyor' gibilerinden karşılık verip, topu taca atmamalıdır Öyle oyun zevkli olmaz Kimse çirkin göründüğü açılardan filmin tamamını çekmesin Herkes arada bir iki sahnede kötü görünmeyi bilsin Ben sevilen değil, sevenim: Adaptation filminde buna benzer bir laf vardı Bayılmıştım Ben çocukluğumdan beri, beni sevmeyenlerin ekşi şurubunu burnumu tıkayarak içmişimdir Enerji verir İnsana can gelir Beni, benim sevip sevmemem ilgilendirir Ayrıca, beni sevmeyenleri genellikle sevememişimdir Fakat bu sefer sevdim bitti gitti Aşı bu seferki Ayrıca, onun kendini hiç sevmeyen biri olması, beni sevmesini imkansız kılıyor Aç insan bir lokma ekmek bulsa, önce kendisi yer Ben onun o aç bir ilaç halini sevdim işin kötüsü İlacı ben değilim o ayrı Nil Karaibrahimgil |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|