![]() |
Eylül Geldi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eylül GeldiEylül Geldi Hikayesi - Handan Akbaş Yazıları - Handan Akbaş - Eylül Hikayesi Bugün Pazar, bayram ertesi, Eylül’ün ikinci haftası …Sabah çok bulutlu bir güne gözümüzü açtık ![]() Ramazanı uğurladık, bayram da son hızla bizlere veda etti ![]() Gök gürültüsü yeri göğü inletiyor…Yağmur belli aralıklarla , yeryüzünü yıkayıp, tozdan topraktan arındırmaya devam ediyor ![]() Çok sıcak geçen yaz günlerinden sonra, serin ve yağışlı havalardan şikayet etmemeye, kendi kendime karar vermiştim ![]() ![]() Yağmur altında iyice ıslanana kadar yürüdüm, alış verişimi yaptım, serin hava , o sıcak günlerden sonra ilaç gibi geliyor ![]() Bazı yıllarda havalar, sonbahar yağmurlarıyla birden soğur ![]() ![]() Açık pencereden gelen yağmurun sesi bana hep huzuru çağrıştırıyor ![]() Yağmurla ıslanan ağaç ve çiçekler, daha bir parlak ve canlı görünüyor ![]() Dünyamız tozdan topraktan arınıp, doğal renklerine kavuşuyor ![]() Caddeler, sokaklar daha bir parlak görünüyor gözüme ![]() Sonbahara merhaba derken, hayırlı bir eğitim ve öğretim yılına da hoş geldin diyeceğiz ![]() Bir çoğumuzun çocuğu, torunu okul yollarına dökülecek ![]() Trafikte araba kullananların biraz daha dikkatli, biraz daha hassas olması gerekecek ![]() Üzücü olaylara meydan vermemek için biraz daha dikkatli olmalıyız ![]() Yol vermeden, yıldırım gibi o küçücük canları korkutarak geçmeyelim ![]() Trafik korkusundan, okullar açılınca, anne babalar okul yollarını arşınlamaya başlıyorlar ![]() Biraz yavaş ve dikkat, bir canın daha selametle hedefe varmasına yardımcı olur ![]() Ben kendi adıma, okul önlerinde, ürkek ceylan gibi karşıya geçmeye çalışan, ilköğretim öğrencilerini görünce, içim sızlıyor ![]() ![]() Okul bulunan bölgelerde lütfen biraz dikkat!!! Arabamızı biraz yavaş kullanırsak, bir şey kaybetmeyiz ![]() Çünkü belki bir gün bizim de çocuklarımız ayni sıkıntılara uğrarlar ![]() Handan Akbaş |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|