Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
göğsüme, yaslanmış, yüzün

Yüzün Göğsüme Yaslanmış

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüzün Göğsüme Yaslanmış

Yüzün Göğsüme Yaslanmış Hikayesi - Yüzün Göğsüme Yaslanmış Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın Köşe Yazısı

Biliyor musunuz bana “aşktan” söz etmek yasaktı aslında

Ne yazsam, ne söylesem bilinen belli noktaları işaret etmişim gibi algılanacak, yine bırbır edilecek, yaşamımdaki insanlar üzülecek diye Ah, bilseniz ne zor iştir

Kimseyi üzmemek için, kimseyi huzursuz etmemek için, kimseyi yük altında bırakmamak için Her kelimenizi seçmek, her duygunuzu elekten geçirmek ve kimseye çaktırmamanız gereken bir otosansür geliştirmek zorunda kalmak nasıl bıktırıyor insanı Sonunda rahat rahat yazabilmek, konuşabilmek ve hatta şakasını yapabilmek için kalbimin kapısını sıkı sıkı kapatıp, içeri yeni bir hava girmesin, sızıntı yapmasın diye bir de etrafını bantlamam gerekti

Ve sanırım bütün kadınlar bunu yaşıyorlar

Başkasını kırmamak için susmayı öğrenen herkes benim gibi bıkkın mı?

“Yüzün göğsüme yaslanmış, yeni daldın uykuya / Şafak süzülürken odana, güneş düşmüş saçlarına İlk defa bu sabah paramparça hayatım bir bütün

Güneş vardı Koşuyordum Saçlarımdan ter damlıyordu

Birden dinlediğim şarkı yirmili yaşlarımın ortalarını ve İstanbul’daki ilk yıllarımı getirdi koydu önüme Bütün dünyayı tersine çevirebileceğime dair duyduğum o güçlü inancı anımsadım Aşk’ın uykusuz gözlerini hatırladım

Hiç uyumadan günün doğuşunu izleyen gözlerimizi, kırılganlığımızı İstiklal Caddesi’nde kestane, Rumelihisarı’nda balık ekmek yiyen, konserden konsere koşan, bağırarak şarkılar söyleyen sonra da işinin başına koşan o sevinç-şaşkınlık dolu hallerimizi Gözlerim acırdı Uykusuzluktan mı yoksa aşktan mı bilemezdim

İki kız çocuğu aynı evde otururduk ve saatlerce sevdiğimiz “çocuklardan” konuşurduk Evet, ne güzel çocuklardık

Bir sevgilinin “senin için bütün zaferlerim” dediğini duymayalı bin yıl olmuş sanki

“Kalktım sessizce yanından, yeni güne karıştım Nefesin havada altın tozu, yabancıyım bu duyguya İlk defa bu sabah huzurlu sakin kayıp ruhum Dün gece hayata seninle yeniden doğdum” Böyle diyor Demir Demirkan

Aşk değişmediyse Yeri hiç dolmuyorsa Hatta eskimiyorsa Bu kendi iç sesimizin yankılandığı boşluk neden peki?

Yok yok hüzünlü müzünlü değilim Aksine hiç bu kadar bırakmamıştım kendimi, saldım gittim neşeye O boşluğu fevkalade dolduran bir ses buldum sonunda Kahkaha, kıkırdama “Kırklarım” hakikaten başladı galiba

Kırkların “genç kızlık” halini pek sevdim Yirmiler aşkla, otuzlar ayrılıkla geçiyormuş Umarım kırklı yaşlar neşeyle geçer Geçen gece Twitter’da sorduğum bir soruya o kadar şaşırmış ki, “ciddi misiniz” diye sormuş bir takipçi “Hayır, Twitter’da sadece eğlenmek istiyorum ve bu konuda fena halde ciddiyim” dedim

Sabah uyandığımda Şeytan lakaplı bir Twitter kullanıcısının “Öbür dünyayı da takip etmelisin, ileride işine yarar” dediği mesajını okudum “İçimizdesin” diye yanıt yazdım “Loca ayırtayım mı” diye sordu hemen Ben de “Ben orada rezidansa girdim topraktan” dedim

Eee kolay mı be Şeytan kardeş Seninle haşır neşir

olmadan ayakta kalamıyormuşuz bu vahşi ormanda

Tanışıklığımız senin yakın dost olduklarının hamlelerini tahmin etmekten geliyor Savaşta çok kayıp verdik ama ben en çok masumiyet içinde aşkla uykuya daldığımız o sabahları kaybedişimize üzülüyorum Ve giderek siliniyor hafızamdan

Olsun, hiç yaşamadık da diyebilirdik

Ya öyle işte Bu yıl kırkına girenler el kaldırsın Hah, burada mısınız Eee şimdi ne olacak?

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com