Mayonezli Soğuk Keklik

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mayonezli Soğuk Keklik



Mayonezli Soğuk Keklik Tarifi - Mayonezli Soğuk Keklik Yapılışı - Mayonezli Soğuk Keklik Nasıl Yapılır - Mayonezli Soğuk Keklik Malzemeleri

Keklik palazlarını temizleyiniz, bir butun incik kemiğini öbürünün sinirine saplayıp tencereye koyunuz Üstüne 1 soğan, 1 kaşık tereyağı, 1 kaşık domates peltesi koyunuz, tuz ve baharat ekiniz Bir kepçe su, ya da etsuyu ile ıslatıp kapağını kapayınız Orta ateşte 1,5 saat pişiriniz Arada keklikleri çeviriniz Suyunu çekerse biraz su ilâve ediniz Pişince indiriniz Soğuttuktan sonra parça parça ediniz, kızarmış derilerini çıkarınız Bu parçaları tabağa koyup, Sos Mayonezle örtünüz Üstünü lop yumurta vb ile süsleyiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.