Mayonezli Soğuk Keklik |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mayonezli Soğuk KeklikMayonezli Soğuk Keklik Tarifi - Mayonezli Soğuk Keklik Yapılışı - Mayonezli Soğuk Keklik Nasıl Yapılır - Mayonezli Soğuk Keklik Malzemeleri Keklik palazlarını temizleyiniz, bir butun incik kemiğini öbürünün sinirine saplayıp tencereye koyunuz Üstüne 1 soğan, 1 kaşık tereyağı, 1 kaşık domates peltesi koyunuz, tuz ve baharat ekiniz Bir kepçe su, ya da etsuyu ile ıslatıp kapağını kapayınız Orta ateşte 1,5 saat pişiriniz Arada keklikleri çeviriniz Suyunu çekerse biraz su ilâve ediniz Pişince indiriniz Soğuttuktan sonra parça parça ediniz, kızarmış derilerini çıkarınız Bu parçaları tabağa koyup, Sos Mayonezle örtünüz Üstünü lop yumurta vb ile süsleyiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|