Alman Makarnası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Makarnası



Malzemeler


1 paket makarna

1 soğan

Ayçiçek Yağı

Nane

Kekik

Kaşar Peynir

Sarımsak

Pul biber

İçim Süt

Salça



Hazırlanışı


Makarna haşlanır Aldante kıvama gelince süzülür, hafif sudan geçirilir Başka bir kapta yarım bardak süt, 2 yemek kaşığı salça ve 1 çay bardağı su karıştırılır Tencereye yağ konularak kızıdırlır Yağ kızdıktan sonra soğanlar küçük küçük doğranır ve yağda kavrulur


Soğanlar pembeleştikten sonra 1 adet sarımsak çok küçük şekilde küp küp kesilir ve soğanla birlikte kavrulur Kavrulduktan sonra ayrı kapta hazırladığımız süt, salça, su karışımı tencereye ilave edilir


Bunları da karıştırdıktan sonra kekik, nane, pul biber ve istenildiği kadar baharat çeşidi ilave edilir ve kavrulur Son olarak karışıma makarna atılır Tabağa konulan makarnanın üzerine rendelenmiş kaşar ve ince kesilmiş kırmızı dolmalık biberle servis yapılır



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.