Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında 2 Katlı Tavuklu PilavMalzemeler: 2 su b bulgur 3 su b pirinç 1 soğan 1 çorba k tereyağı 1 kase mantar 5 tavuk baget 1 çorba k salça tavuk suyu sıvıyağ tuz Hazırlanışı: 1 adet soğanı yemeklik kesinTencereye sıvıyağı aınÜzerine 3 su bardağı pirinci ilave edinÜzerine tuz ilave edin Diğer tencereye sıvıyağ alınÜzerine soğanı ilave edinÜzerine 2 su bardağı bulguru ilave edinÜzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edip karıştırın Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edinÜzerine kavrulmuş pirinci ilave edinPirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin Üzeirne mantarları ilave edin Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclik fırında pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|