Ayetel Kürsinin Sirri... |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayetel Kürsinin Sirri...psychick Nickli Üyeden Alıntı ayetel kürsiyi okuyanın kalp gözü açılırmış bir hadisi şerifte her kim ayetel kürsiyi gece ve gündüz içerisinde 1000 defa okur ve buna 40 gün devam ederse (ara vermeden )allaha yemin ederim,allaha yemin ederim,büyük olan Allaha yemin ederim,Kuran azime yemin ederim kerim olan resulune yemin ederim ki o senin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler o kimsenin her muradı hasıl olur ben bunu türkçeden okusam içten acaba aynı etkiyi gösterirmi?ben bunu denicem kırk gün çok merak eddim arapça bılmıorum da ama sadece bunu okuyarak insanın kalp gözü açılırmıki? namaz kılmak ibadet etmek gerekmezmi bunun yanı sırada ? bilgilendirirmisiniz tabiki yetmez sen hiç bir şey yapma sabah akşam ayetel kürsi oku sevab kazanırsın ama bu mertebeye geleceğini sanmıyorumbenim bir arkadaşım var 7 yıl önce kız arkadaşı vefat ettibir tarif gördü ayetel kürsiyle ilgili işte belirli bir sayı var 40 gün oku ölüyle görüşebiliyorsun şekilinde başladı okumaya adam tuhaflaşmaya başladı uykusu geliyor uyuyamıyor sürekli bir baş ağrısı gece uyuyamıyor gündüz uyanamıyor asabi yani farklılaşmaya başladıbırak dedik bırakmıyorda başka bir şey de yapmıyor sadece ayetel kürsi okuyordiyanet işlerini aradık orda bir hoca sen Allaha bir adım gidersen o sana 10 adım gelir siz gereken hiç bir şeyi yapmayıp sadece dua ile bunun olabileceğine inanıyorsanız yanılıyorsunuz dediarkadaş o nedenle bıraktıgüçlü bir dua ona kesin inanıyorum ama hiç bir şey yapmadan bu iş olmaz bu kadar basit değildirbu sadece arif pamuğun kitabından alıntı oda bilir kişilerin rivayetleriyle yazmış |
Ayetel Kürsinin Sirri... |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayetel Kürsinin Sirri...Slmaleykum Ayetel Kürsinin Fotokopisinin, üzerine abdestli bir sekilde Besmele cekerek,sag elinizi üzerine koyunuz En az 15-20 dakkika üzerinde tutunuz(Ayetel Kürsinin Fotokopisini) Göreceksiniz ki,eger üzerinizde Büyü,Nazar,Cin var ise elinizin icinde yanmalar,vücudunuzda agirlik,ve Kasinti hiss edersin tecrübe edilmistir Deneyin ve Allahin izliyle göreceksiniz saygilarla: Remzi Abas |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|