![]() |
Sihir İptali.Kendiniz Yapun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihir İptali.Kendiniz Yapunben bişiler yazmak istedım çünkü damla hanıma kkatılıyorum desem ancak olur ![]() ![]() -------------------- üretken olan sizlersınız beyler çok üretıcısınız şöle diyelim şuna bagın bahçeniz çok galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihir İptali.Kendiniz Yapuna harfının kımseye zararı olmaz guselım senden ne kımyager nede biyolog olur ben ne yazdıgımı biliyorum ve seni üfürüyorum hüüüüüüüüü hüüüüü rahatladıgını hissedeceksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihir İptali.Kendiniz YapunBen saçma tartışmaya girmem ![]() ![]() ![]() ![]() Amacım dalaşmak olsaydı ilimden bahsetmez aynı uslupla hakaret içeren cevaplar verirdim ![]() ![]() ![]() Mesela sen kimya biyoloji okuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaparsın ? Uyarırmısın yoksa o kötüye kullanılabilecek tehlikeli konuyu senmi yazarsın ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihir İptali.Kendiniz YapunTartışma olmadan sakin sakin devam etsin konu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Arkadaşlar uyarımı kulak asmadan hala bu saçma tartışmaya devam ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihir İptali.Kendiniz Yapungüsel kardeşlerım arkadaşların ısrarları ve isteklerı üzerıne yazmaya karar verdım bir kaç şey var bunlardan biri sihir iptali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|