Muhabbet için dua

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet için dua

stardust Nickli Üyeden Alıntı

"Muhabbet icin her kim ki sabah namazindan sonra hic bir kimse ile konusmadan uc gun sabah namazindan hemen sonra 101 kere bu esmai serife hulusu kalp ile okur ise deli divane olur,gayey mucerreptir, inanmayan neuzu bilah kafir olur"

Bismillahirahmanirahim

Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim Yâ kadim yâ daim yâ veter baid ya semed yâ men lemyelit velem yulet yekünlehu küfüven ehat sallâllahu teâlâ aleyhi ecmain

4444 Dua budur, Mustafa Varli, Esma Yayinlari

----------

Henuz denenmemistir, en kisa surede denenecektir, aynen alintidir

Nasil bir Muhabbet bu ?
Sekli semali ne ola ?

Inamiyan kafir mi oluyor`?

O zaman imanin sartlarindan bu dua

Alıntı Yaparak Cevapla

Muhabbet için dua

Eski 06-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet için dua

saltins Nickli Üyeden Alıntı

tşkler stardust inanmyan kafir olur derken duanın anlamına inanmyan anlamındadır onlinesifa
--------------------
stardust bişey sorcam başka biyerde dilek dualarıyla ilgili bişey varya elif ismini çekmek hacet için onu kadınların özel günlerindede çekilebilrmi

bir kimseyi deli divane edecek olan bir şeyi paylaşıyorsunuz bu durumda neyine inanmalıyız yahu

düşünsenize bu duayı biri sizin için yapsa ne düşünürsünüz kardeşim yanlış mı yazdım yoksa

tavus kuşu kardeşim, benim türkçe yazı yazmam var ama o kadar gelişmiş bir şekilde değil neticede bu paylaşımı bir kimsenin deli divane olması için paylaşıyorsunuz oysaki bu esmaların tasarrufunda hayır ve bereket dileklerini de mevcuttur siz belki de esmaları daha duymadan okumuşum

Alıntı Yaparak Cevapla

Muhabbet için dua

Eski 06-26-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet için dua

Bu dua, asagida kaynakcasinda belirtildigi kitaptan BIREBIR alinti yapilmis olup, hic bir sekilde kendi goruslerimi yansitmamaktadir Dua veya kafirlikle ilgili yorum BANA AIT DEGILDIR Saygilarimla

"Muhabbet icin her kim ki sabah namazindan sonra hic bir kimse ile konusmadan uc gun sabah namazindan hemen sonra 101 kere bu esmai serife hulusu kalp ile okur ise deli divane olur,gayey mucerreptir, inanmayan neuzu bilah kafir olur"

Bismillahirahmanirahim

Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim Yâ kadim yâ daim yâ veter baid ya semed yâ men lemyelit velem yulet yekünlehu küfüven ehat sallâllahu teâlâ aleyhi ecmain

4444 Dua budur, Mustafa Varli, Esma Yayinlari

----------

Henuz denenmemistir, en kisa surede denenecektir, aynen alintidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com