Muhabbet için dua |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhabbet için duastardust Nickli Üyeden Alıntı "Muhabbet icin her kim ki sabah namazindan sonra hic bir kimse ile konusmadan uc gun sabah namazindan hemen sonra 101 kere bu esmai serife hulusu kalp ile okur ise deli divane olur,gayey mucerreptir, inanmayan neuzu bilah kafir olur" Bismillahirahmanirahim Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim Yâ kadim yâ daim yâ veter baid ya semed yâ men lemyelit velem yulet yekünlehu küfüven ehat sallâllahu teâlâ aleyhi ecmain 4444 Dua budur, Mustafa Varli, Esma Yayinlari ---------- Henuz denenmemistir, en kisa surede denenecektir, aynen alintidir Nasil bir Muhabbet bu ? Sekli semali ne ola ? Inamiyan kafir mi oluyor`? O zaman imanin sartlarindan bu dua |
Muhabbet için dua |
06-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhabbet için duasaltins Nickli Üyeden Alıntı tşkler stardust inanmyan kafir olur derken duanın anlamına inanmyan anlamındadır onlinesifa -------------------- stardust bişey sorcam başka biyerde dilek dualarıyla ilgili bişey varya elif ismini çekmek hacet için onu kadınların özel günlerindede çekilebilrmi bir kimseyi deli divane edecek olan bir şeyi paylaşıyorsunuz bu durumda neyine inanmalıyız yahu düşünsenize bu duayı biri sizin için yapsa ne düşünürsünüz kardeşim yanlış mı yazdım yoksa tavus kuşu kardeşim, benim türkçe yazı yazmam var ama o kadar gelişmiş bir şekilde değil neticede bu paylaşımı bir kimsenin deli divane olması için paylaşıyorsunuz oysaki bu esmaların tasarrufunda hayır ve bereket dileklerini de mevcuttur siz belki de esmaları daha duymadan okumuşum |
Muhabbet için dua |
06-26-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhabbet için duaBu dua, asagida kaynakcasinda belirtildigi kitaptan BIREBIR alinti yapilmis olup, hic bir sekilde kendi goruslerimi yansitmamaktadir Dua veya kafirlikle ilgili yorum BANA AIT DEGILDIR Saygilarimla "Muhabbet icin her kim ki sabah namazindan sonra hic bir kimse ile konusmadan uc gun sabah namazindan hemen sonra 101 kere bu esmai serife hulusu kalp ile okur ise deli divane olur,gayey mucerreptir, inanmayan neuzu bilah kafir olur" Bismillahirahmanirahim Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim Yâ kadim yâ daim yâ veter baid ya semed yâ men lemyelit velem yulet yekünlehu küfüven ehat sallâllahu teâlâ aleyhi ecmain 4444 Dua budur, Mustafa Varli, Esma Yayinlari ---------- Henuz denenmemistir, en kisa surede denenecektir, aynen alintidir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|