![]() |
Celb Ve Teshir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celb Ve Teshirsevgili sebna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celb Ve Teshir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celb Ve Teshirdanteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- danteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı ve tuz muhabbetının dısında uzaktan etkıleyebılecegım baska bı muhabbet duası varmı tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler |
![]() |
![]() |
![]() |
Celb Ve Teshir |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celb Ve Teshirbiraz tuz üzerine 51 kere yasin-i şerifin 78 ![]() ![]() ![]() ![]() Okunacak Ayet-i Kerime: ve darabe lena meselen ve nesiye halkah* kale men yuhyil ızame ve hiye ramim* kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah* ve hüve bi külli halkın alim* ayet-i kerimeleridir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|