Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
askerde, bağlı, hala, sevdiğim

Sevdiğim askerde hala bana bağlı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiğim askerde hala bana bağlı

arkadaşlar ben sevdiğime korunsun başına bişey gelmesin die dua okuyordum okudumda cuma günü bizim sivasta ünlü bir yer var yukarı tekke oraya cuma namazına gittik ailecek orada bir yaşlı teyzeyle tanıştım bu arada biz sözlüyüz ailemin yanında rahat konuşabiliyorum sohbet yaptık konu buraya kadar geldi başkasına okuduğumuz dua hak olarak geçtiği için bağlılığı geçmiyormuş yani muhabbet bozulmazmış okuduğum dualar
( muhammed suresi
mülk suresi
yasin suresi
salavatı tefriciye
ayelel kürsi
birde ya rahman sübhanallah
ya muhyi sübhanallah)

haftada bir kez bir gün okurdum bunu devamlı hala getirmiştim gerçektende teyzeyle konuştuklarımı düşündümde kavga dövüş olmuyordu halada olmuyor allaha şükür yani ouyor ama ayrılacak dereceye gelmiyor ve hep sonunda o özür diliyor allahım şahit

teyzeden allah razı olsun ben hiç farkına varmamıştım hak gerçekten çok önemli bide bişeyin daha farkına vardım kimin üzerinizde hakkı varsa allah elbette karşı karşıya getiriyor dünya küçük dediğimiz olay bu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com