Sevdiğim askerde hala bana bağlı |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğim askerde hala bana bağlıarkadaşlar ben sevdiğime korunsun başına bişey gelmesin die dua okuyordum okudumda cuma günü bizim sivasta ünlü bir yer var yukarı tekke oraya cuma namazına gittik ailecek orada bir yaşlı teyzeyle tanıştım bu arada biz sözlüyüz ailemin yanında rahat konuşabiliyorum sohbet yaptık konu buraya kadar geldi başkasına okuduğumuz dua hak olarak geçtiği için bağlılığı geçmiyormuş yani muhabbet bozulmazmış okuduğum dualar ( muhammed suresi mülk suresi yasin suresi salavatı tefriciye ayelel kürsi birde ya rahman sübhanallah ya muhyi sübhanallah) haftada bir kez bir gün okurdum bunu devamlı hala getirmiştim gerçektende teyzeyle konuştuklarımı düşündümde kavga dövüş olmuyordu halada olmuyor allaha şükür yani ouyor ama ayrılacak dereceye gelmiyor ve hep sonunda o özür diliyor allahım şahit teyzeden allah razı olsun ben hiç farkına varmamıştım hak gerçekten çok önemli bide bişeyin daha farkına vardım kimin üzerinizde hakkı varsa allah elbette karşı karşıya getiriyor dünya küçük dediğimiz olay bu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|