![]() |
> İç Pilavlı Piliç Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > İç Pilavlı Piliç DolmasıMALZEMELER 1 adet fırında kızarmış bütün tavuk 500 gr iyi kalite pirinç 125 gr tereyağı veya margarin 4 veya 5 bardak et suyu veya normal kaynamış su 80 gr dolma fıstığı 80 gr kuş üzümü 200 gr incef küp şeklinde doğranmış kuzu ciğeri Yarım bağ ince kıyılmış dereotu Yeteri kadar tuz Yeteri kadar karabiber Yeteri kadar yenibahar 2 adet ince, küp şeklinde doğranmış kuru soğan HAZIRLANIŞI Pirincin taşlarını ayıklayın ve bir kabın içine koyup içine bir avuç tuz atın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra soğanı ilave edin ve pembeleşinceye kadar kavurun ve ciğeri ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Piştikten sonra dereotunu ilave ederek karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|