|
|
Konu Araçları |
bayansanız, boylu, eğer, erkekseniz, kisa |
Eğer Kisa boylu 1 bayansanız veya erkekseniz... |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğer Kisa boylu 1 bayansanız veya erkekseniz...Kisa boylu kadinsaniz; * Seksi olamadiginiza gore sirin olmaya Calisirsiniz * Ergenlik caginda zorla icirtilen sutler yuzunden inek bile gormeye tahammul edemezsiniz * Topuklu ayakkabilar bir numarali bagimliliginiz, uzun boylu kizlar en buyuk dusmaninizdir * Her yere sigarsiniz Arkadas arabalarina altinci-yedinci olabilirsiniz * Sevgiliniz egilmeden onu opmeniz mumkun degildir * "Kadinin uzunu sokakta, kisasi yatakta iyidir" lafini her duydugunuzda tepki gosterseniz de icten ice sevinirsiniz * Sevgiliniz uzun boyunun yani sira bir de yakisikliysa yaninda gogsunuzu gererek, "Ben kaptim" dercesine her zamankinden daha dik yurursunuz Hatta boyle zamanlarda normalden birkac santim uzun gorunursunuz * Neyseki boy faktoru guzellige engel degildir kısa BOYLU ERKEKSENİZ; * Kafanizi bir yerlere carpma riskiniz yoktur * Yasiniz oldugunuzdan kucuk gosterir * Maalesef kizlar sizi her zaman sadece arkadas olarak gorur * Biriyle cikabilmek icin zenginlik, cok basarili olmak gibi yan etkenlere ihtiyac duyarsiniz * Ne kadar "Yok" diye kendinizi kandirsaniz bile kesinlikle boy kompleksiniz vardir * Arkadaslariniz boyunuzla ilgili espriler yaptiginda aslinda burnunun ortasina kafa atmak istiyorsunuzdur ama kendinizi tutarsiniz Sizde kendinizle dalga gecmek zorundasinizdir * Insanlar sizinle kavga etmeye can atar Nasilsa doveceklerinden emin olduklarindan sizi kirmakta ve kufretmekte sakinca gormezler * Boyunuza gore kiz bulmakta zorlanirsiniz Boydas bir kiz bulsaniz bile genellikle reddedilirsiniz Cunku onun da boy kompleksi vardir ve care siz degilsinizdir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|