hayata gözlerimi açtım

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

hayata gözlerimi açtım

Daha doğar doğmaz gördüm kaderimi babamın gözlerindeNiye doğdun der gidiydi,neden oğlan değilsin diyordu gözleriDaha doğar doğmaz atılmıştım ikinci planaBeşiğimi bile odanın en uzak yerine koydular, beni hayatın hep en kuytu köşesine koyacaklarını o an anlamıştım

Her geçen ayda çilem bin kat artıyorduİlk iki yıl çektiremedikleri çileyi üçüncü yaşıma basar basmaz çektirmeye başladılarOysa ne umutlar beslemiştimDoğum günümde ilk hediyemi alacağımı düşlemiştimBir bez bebek düşlemiştim,üstünde kırmızı çiçekler olan beyaz elbiseli sarı saçlı bir bebekNe çok sevinmiştim babamın beni iç odadan yanına çağırdığı zamanA lacağım hediyenin hayaliyle sokuldum odanın gıcırdayan kapısından içeri,ufacık ayaklarım o zaman en hızlı adımlarını attı;ufacık yüreğim o zaman en hızlı çarpıntısını yaptı;ufacık gözlerim o zaman etrafı en ince ayrıntısına kadar taradıNe hayallerle girmiştim ben o odayaYine her zaman ki ses tonuya çağırdı babam beni yanına,yine her zaman ki bakışları vardı üstümdeHiç düşlediğim gibi gelişmiyordu olaylarOysa halyallerimde babamın beni her zaman duymak istediğim gibi; abime konuştuğu gibi yumuşak sesiyle çağıracağını düşlemiştim,babamın bana abime baktığı gibi bakacağını düşlemiştimYine yanılmışım her zamanki gibi…

Bebeğin elbisesini verdiler camları silmem için,sarı saçlarını vediler yerleri süpürmem için ve kardeşimi verdiler oyuncak bebek yerine bakmam içinBebek beklerken çocukluk çağımın başlamadan bittiğini bildirdiler banaİşte o an anladım hayatımın dört duvar arasında temizlik yaparak geçeceğini,o zaman anladım bu dünyaya hizmetçi olarak getirildiğimi……

O zaman anladım dünyaya gelirken kız olmanın ilk başta kaybettirdiğini……

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com